![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi ... az iskolában én használt Visual Basic 6, hogy programokat (amit mi, ha hívják őket a vb)
és én nagyon élveztem ... és azt gondoltam, van-e más programozási alkalmazások, engedje meg, hogy a programok .... wow, hogy félreérthető ![]() Van a Visual Basic 6 atm és én jelenleg letöltése az új 2008 béta (jogilag!) My System: Cewy a csoda macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Visual Basic programozási nyelv. Megpróbálhatja tanulás JavaScript
| |||
| |||
| van egy gazdag választásokat, önmagában VS2008, c #, vb.net vagy j # így Válassz. Szeretnék játszani asp.net, majd az Ön által kiválasztott nyelven írni a "backend" SQL express is szabad úgy játszani, hogy túl. Lehet márt a java, hogy a napfogyatkozás ide, hogy tényleg jó is szabad, olyan sok választást. Véleményem szerint az, hogy a Ruby lesz hamarosan nagy (bár azt mondja, hogy már évek óta), és a szórakozás nyelv tanulására és használatára. |
|
| |||
| |||
| OK i didnt get a fenti utáni ..... de mit alkalmazása lehetővé teszi, hogy nekem, hogy hozzanak létre programokat java script? Én is vb2008 béta letölthető a honlapról, de ez a. img fájlt? ..... Remélem didnt letölthetik a 4 koncert jpeg: P |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| C / C + + programozási nyelv | Razorhawg047 | General Chat szoftver | 1 | 1. június 2009 06:41 |
| Programozás C #, Web Browser HELP! | ryannathans | General Chat szoftver | 1 | 18. március 2009 07:57 |
| AutoIt Programozás kérdés | Black Magic | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 6. augusztus 2008 14:21 |
| Ki a program az iskolában? | gaza14 | Web Design, Hosting & SEO | 22 | 29. március 2008 04:09 |
| Amennyiben a Start program | Aners92 | Web Design, Hosting & SEO | 26 | 20. március 2008 11:57 |
| Téma eszközök | |
| |