![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי ... בבית הספר הייתי Visual Basic 6 לבצע תוכניות (thats מה אם הם נקראים ב-VB)
ואני ממש נהנתה מזה ... והוא תוהה האם יש תכנות יישומים אחרים המאפשרים לי לבצע תוכניות .... וואו זה מביך ![]() יש לי Visual Basic 6 ATM ואני כרגע מוריד את החדש 2008 Beta (חוקי!) המערכת שלי: Cewy של פלא macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Visual Basic היא שפת התכנות. אתה יכול לנסות הלמידה JavaScript
| |||
| |||
| יש לך שפע של בחירות עם VS2008 על ידי עצמו; C #, vb.net או J # כדי לקחת את הבחירה. אני מעוניין לשחק עם asp.net ואז שפה שתבחר לכתוב את 'backend'; SQL Express היא גם ללא תשלום, כדי לשחק עם זה יותר מדי. אתה יכול להוריד לתוך Java; לקבל את לקוי IDE שלה ממש טוב גם ללא תשלום, יש כל כך הרבה אפשרויות. לדעתי זה רודי יהיה גדול בקרוב (למרות שאנחנו כבר אומרים את זה כבר שנים), והוא כיף ללמוד שפה ולהשתמש. |
|
| |||
| |||
| אישור didn't אני מקבל את ההודעה הנ"ל ..... אבל מה היישום מאפשר לי ליצור תוכניות ב-Java Script? גם אני הורדתי את vb2008 ביתא של אתר אבל זהו. img הקובץ?? ..... אני רק מקווה שאני didn't להוריד 4 חלטורה JPEG: P |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| C / C + + Programming Language | Razorhawg047 | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | ב -1 יוני 2009 06:41 |
| תכנות C #, דפדפן אינטרנט עזרה! | ryannathans | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 18 מרץ 2009 07:57 |
| AutoIt תכנות שאלה | הקסם השחור | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 2 | 6 אוגוסט 2008 14:21 |
| מי התכנות בבית הספר? | gaza14 | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 22 | 29 מרץ 2008 04:09 |
| היכן להתחיל בתכנות | Aners92 | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 26 | 20 מרץ 2008 11:57 |
| שרשרת כלים | |
| |