![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hi ... Mokykloje naudojamas Visual Basic 6 dėti programas (jei thats ką jie vadinami Vb srityje)
ir man visai patiko ... ir buvo įdomu, ar yra kitų programų programų, leidžia man padaryti programos .... wow that confusing ![]() Turiu Visual Basic 6 atm ir aš dabar atsisiųsti naują 2008 Beta (legaliai!) Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Visual Basic programavimo kalba. Galite pabandyti mokymosi JavaScript
|
|||
|
|||
|
Jūsų pasirinkimo turtingą VS2008 pats, C #, J # arba vb.net so take your pick. Norėčiau pažaisti su asp.net ir tada savo pasirinkta kalba parašyti "backend" SQL Express yra nemokama, tad tenka su pernelyg. Jums gali panirti į Java; gauti Eclipse IDE jos tikrai gera, taip pat nemokamai, yra tiek daug pasirinkimų.
Mano nuomonė yra ta, kad Ruby bus didelis netrukus (nors mes jau aišku, kad už metus) ir yra įdomus kalbą išmokti ir naudoti. |
|
|
|||
|
|||
|
Gerai i didnt get aukščiau paštu ..... bet kas man programa leidžia kurti programas Java Script?
pat I downloaded vb2008 beta nuo svetainės, bet jis yra. Img dydis? ..... I hope I didnt tiesiog atsisiųskite 4 koncertą JPEG: P |