![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi ... skolā i izmantots Visual Basic 6, lai padarītu programmu (ja tas ir to, ko viņi sauc vb)
un es ļoti patika ... un bija jautājums, ir kāda cita programmēšanas programmas, kas ļauj man darīt programmu .... wow ka jauc ![]() Man ir Visual Basic 6 atm, un es esmu šobrīd lejupielādēt jauno 2.008 beta (juridiski!) Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Visual Basic ir programmēšanas valoda. Jūs varētu izmēģināt mācību JavaScript
| |||
| |||
| Jums ir izvēles bagātību ar VS2008 pati par sevi, c #, vb.net vai j # tik iedzert izvēlēties. Es gribētu spēlēt ar asp.net un tad jūsu izvēlētajā valodā rakstīt "aizmuguri", SQL Express ir arī bezmaksas, lai spēlē ar to too. Jūs varētu iemērkšana stājas java, get Eclipse IDE tās patiešām labu arī bezmaksas, tur ir tik daudz izvēles. Mans viedoklis ir, ka Ruby būs liels drīz (kaut gan mēs esam bijuši, sakot, ka daudzus gadus) un ir jautri valodu apgūt un lietot. |
|
| |||
| |||
| ok, I didn't get iepriekš post ..... bet tas, ko pieteikuma man ļauj radīt programmās java skripts? arī es lejupielādēt vb2008 beta no mājas lapā, bet tā ir. img failu? ..... Es ceru, i didn't tikai download 4 GIG jpeg: P |