![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Max ... la şcoală i folosit Visual Basic 6 pentru a face programe (dacă thats ce sunt numit în vb)
şi i destul de placut ... şi a fost intrebam există orice alte aplicatii de programare care permite-mi să fac programe .... wow că confuz ![]() Am Visual Basic 6 ATM-uri şi sunt în prezent a descărca noul 2008 beta (legal!) Sistemul meu: Cewy de mirare macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Visual Basic este limbaj de programare. Ai putea să încerci învăţare JavaScript
| |||
| |||
| aveţi o mulţime de alegeri cu VS2008 de la sine, c #, vb.net sau j # deci ia-ti alegi. Aş juca cu asp.net si apoi o limbă aleasă de dvs. pentru a scrie "backend"; SQL Express este, de asemenea, gratuit, astfel că joci cu asta. Ai putea pătrunde în java; obţine ECLIPSE ide său foarte bun de asemenea, gratuit, există atât de multe posibilităţi. Opinia mea este că Ruby va fi în curând mare (deşi am fost spun ca de ani de zile) şi este o limba distractiv de a învăţa şi de a folosi. |
|
| |||
| |||
| ok i didnt get post de mai sus ..... dar ce-mi permite de a crea programe in java script? De asemenea, am descarcat de vb2008 beta de pe site-ul, dar acesta este un. img fişier?? ..... Sper să descarce un didnt doar 4 gig jpeg: P |
![]() |
|
| Marcaje |