![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ahoj ... v škole i použité Visual Basic 6, aby programy (ak to je to, čo sa hovorí v vb)
a já jsem docela páčilo ... a vedel, je nejaká iná programovanie aplikácií, ktoré mi umožňujú, aby programy .... wow, že mätúce ![]() Mám Visual Basic 6 atm, a já jsem v súčasnosti sťahovať nové beta 2008 (legálne!) Môj systém: Cewy sa diviť Macina
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Visual Basic je programovací jazyk. Mohli by ste skúsiť učenia JavaScript
| |||
| |||
| máte mnoho možností s VS2008, ktoré samo o sebe, C #, alebo vb.net j # tak vezmite si vybrať. Já bych hrať s asp.net a potom jazykom podľa svojho výberu písať 'backend'; SQL Express je tiež zadarmo, takže hrať sa to taky. Dalo by sa ponorte do java; dostať zatmenie ide svoje naozaj dobré tiež zadarmo, je tu veľa možností. Môj názor je, že Ruby bude veľká čoskoro (aj keď sme sa, že pre roky) a je to zábava jazyk naučiť a používať. |
|
| |||
| |||
| ok i didnt dostať vyššie post ..... ale čo aplikácia umožňuje mi vytvárať programy v jazyku Java skript? Rovnako aj vb2008 beta prevzali z webovej stránky, ale to je jedno. Img súbor? ..... Dúfam, že i didnt len stiahnuť 4 harpúna jpeg: P |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| C / C + + Programovací jazyk | Razorhawg047 | Všeobecné Software Chat | 1 | 1. jún 2009 06:41 |
| C # programovanie, Web Browser HELP! | ryannathans | Všeobecné Software Chat | 1 | 18. marca 2009 07:57 |
| AutoIt Programovanie otázku | Black Magic | Web Design, hosting & SEO | 2 | 6. augusta 2008 14:21 |
| Kto je programovanie v škole? | gaza14 | Web Design, hosting & SEO | 22 | 29. marca 2008 04:09 |
| Kde začať programovania | Aners92 | Web Design, hosting & SEO | 26 | 20. marec 2008 11:57 |
| Thread Tools | |
| |