![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хи ... у школи сам користио Висуал Басиц 6 до упућивање програма (ако је тај што они називају се у ВБ)
и ја прилично уживао у томе ... и био је питате ли било који други програмирање апликације које ми омогућавају да програме .... Вау које збуњује ![]() Имам Висуал Басиц 6 АТМ и ја сам тренутно преузимањем нових 2008 бета (легално!) Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Висуал Басиц је програмски језик. Могли бисте покушати учење ЈаваСцрипт
| |||
| |||
| имате богатство избора са ВС2008 сама по себи, ц #, Ј # или вб.нет па узмите мотика. Хтио играти са асп.нет и затим језик по вашем избору за написати "позадина"; СКЛ Експресс је бесплатан, тако да се играју са превише. Могло би умакање у јава; добити помрачити иде својим стварно добри и бесплатно; има толико избора. Моје мисљење је да ће бити велики Рубы ускоро (иако смо били у којем се каже да већ годинама), те је забавна језика за научити и користити. |
|
| |||
| |||
| ОК ЈА није добити горе пост ..... али оно што ми омогућава апликацију за израду програма у јава скрипту? Такође сам вб2008 преузете из бета уеб странице, али то је. Имг филе? ..... Надам се да није само доунлоад 4 харпун јпег: П |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Ц / Ц + + Програмски језик | Разорхауг047 | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 1. јуна 2009 06:41 |
| Програмирање Ц #, Уеб Броусер ПОМОЋ! | рыаннатханс | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 18 март 2009 07:57 |
| АутоИт Програмирање питање | Блацк Магиц | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 2 | 6 аугуст 2008 14:21 |
| Ко је програмирање у школи? | газа14 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 22 | 29 март 2008 04:09 |
| Где започети програмирање | Анерс92 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 26 | 20 март 2008 11:57 |
| Тхреад Тоолс | |
| |