![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт ... У школі я використав Visual Basic 6, щоб зробити програми (якщо Thats, що вони називають в VB)
і я дуже сподобалося ... і було цікаво чи є інші програмування додатків, які дозволяють мені зробити програмами .... Wow, що плутанина ![]() Я Visual Basic 6 атм, і я в даний час завантаження нової бета 2008 (законно!) Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Visual Basic є мовою програмування. Ви можете спробувати Learning JavaScript
| |||
| |||
| у вас є багатство вибору з VS2008 саме по собі, C #, vb.net або J # тому обирайте. Я б грати з asp.net, а потім мовою за вашим вибором, щоб написати 'бази даних "; SQL Express також є безкоштовним, так що грати з цим теж. Ви можете зануритися в Java; отримати Eclipse IDE своїх дійсно хороших також безкоштовне, є багато варіантів. Моя думка така, що Ruby буде великий скоро (хоча ми говорили, що за кілька років) і весело мови для вивчення і використання. |
|
| |||
| |||
| Ok I Didn't отримати посаду вище ..... але те, що додаток дозволяє мені створювати програми на Java Script? Також я завантажив vb2008 бета з сайту, але вона є. IMG файлів? ..... Я сподіваюся, Didn't просто завантажити 4 концерту JPEG: P |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| C / C + + Programming Language | Razorhawg047 | General Software чат | 1 | 1 червня 2009 06:41 |
| C # програмування, веб-браузер HELP!! | ryannathans | General Software чат | 1 | 18 березня 2009 07:57 |
| AutoIt програмування питання | Чорна магія | Веб дизайн, хостинг & SEO | 2 | 6 серпня 2008 14:21 |
| Хто є програмування в школі? | gaza14 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 22 | 29 березня 2008 04:09 |
| З чого почати програмування | Aners92 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 26 | 20 березня 2008 11:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |