![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nekem van egy lemez, amely egy tömörített mappa égetett rá nekem körülbelül 4-5 évvel ezelőtt. Ez a mappa tűnik a jelszóval védett és természetesen i havent egy nyom, amit a jelszó lehet. Van-e olyan módon, hogy break / visszaszerezze a jelszót, vagy bármilyen más módon történő belépés a fájlt visszaállítani az adatokat ebből a tömörített mappa??? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Akkor próbáljon meg egy helyreállítási program, mint például a ez, De ha ez egy titkosított fájlt, akkor nem tudja letölteni azt.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hogyan Kiold Jelszóval védett PDF dokumentum | sunshine2009 | Vírus, kémprogram és biztonság | 0 | 3. augusztus 2009 19:17 |
| McAfee védi közlemény. | JonHig | Vírus, kémprogram és biztonság | 49 | 29. április 2009 09:17 |
| Re telepített Windows, hajthatók pass védett + magán fájlokat? | Samantha0101 | General Chat szoftver | 3 | 30. október 2008 10:26 |
| Jelszóval védett. Doc fájlok | Tanto | Office & Applications | 6 | 7. október 2008 12:35 |
| C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected a Win32/Hupigon.MN trójai | Ancodi | Vírus, kémprogram és biztonság | 13 | 17. november 2007 02:49 |
| Téma eszközök | |
| |