![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam płytę, która ma zipped folderze spalony na mnie z niego przez około 4-5 lat temu. Ten folder został wydaje chroniony hasłem i oczywiście i havent jedna wskazówka, co może być hasło. Czy istnieje sposób, aby złamać / odzyskać hasło lub każdy inny sposób wprowadzania plik do odzyskania danych z tego folderu spakowane? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Możesz wypróbować program odzyskiwania, takich jak to, Ale jeśli jest to zaszyfrowanego pliku, może nie być w stanie odzyskać.
|
| Zakładki |
Podobne wątki | ||||
| Wątek | Thread Starter | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Jak Odblokuj chroniony hasłem Dokument PDF | sunshine2009 | Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa | 0 | 3 sierpnia 2009 19:17 |
| McAfee nie są chronione obwieszczenia. | JonHig | Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa | 49 | 29 kwietnia 2009 09:17 |
| Ponownie zainstalowano system Windows, możliwe do odzyskania przebieg chronionych + prywatnych plików? | Samantha0101 | Ogólne Oprogramowanie Czat | 3 | 30 październik 2008 10:26 |
| Chroniony hasłem. Doc | Tanto | Office Suites & Applications | 6 | 7 października 2008 12:35 |
| C: \ Program Files \ Common Files \ Dllhost.exe infrected z Win32/Hupigon.MN trojan | Ancodi | Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa | 13 | 17 listopada 2007 02:49 |
| Narzędzia wątku | |
| |