![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам диск који има зазипан фасциклу спаљена на њему по мени отприлике од 4-5 година. Ова фасцикла је изгледа била заштићена лозинком, и наравно ја лука један траг онога што би се могло лозинку. Да ли постоји начин да се бреак / опоравити лозинке или било који други начин уласка у датотеку за опоравак података са ове зазипан фасциклу? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете покушати поновну програма као што су ово, Али ако то је шифровану датотека, ви мај не бити у могућности да га преузмете.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Како Откључај Лозинка Заштићени ПДФ документ | сунсхине2009 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 0 | 3 аугуст 2009 19:17 |
| МцАфее Нот заа̨тићен Нотице. | ЈонХиг | Вирус, Спыуаре и безбедност | 49 | 29 април 2009 09:17 |
| Ре инсталиран Уиндоус, могуће да вратим пасс заштићена + приватне датотеке? | Самантха0101 | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 30 октобар 2008 10:26 |
| Заштићена лозинком. Доц датотеке | Танто | Оффице & Апплицатионс | 6 | 7 октобар 2008 12:35 |
| Ц: \ Програм Филес \ заједничке датотеке \ дллхост.ексе инфрецтед са Уин32/Хупигон.МН тројанских | Анцоди | Вирус, Спыуаре и безбедност | 13 | 17 новембар 2007 02:49 |
| Тхреад Тоолс | |
| |