по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Бързо Изпрати

Reply

Нишка Инструменти
Old 29 април 2007, 13:22
Забранени група

Default Бързо Изпрати

Какво го прави е просто ви позволява да маркирате текст от уеб страница и поща с просто кликнете с десния бутон. Да, знам, че не се нуждаят от специална програма за поща цяла страница, и да знам, че можете да копирате и да го поставите в имейл, но това е по-лесно и по-добре.

Можете да изпрати по пощата на фрагмент на себе си за отговорно пазене или на приятел да го споделите.

Тук е най-добрата част! Той не само копира текст фрагмент, но уеб страницата, URL (линк) идва. Така лесно можете да се върнете и да намерите на страницата идва като тези, които можете да го изпратите чрез просто натискане на URL включени автоматично с фрагмент.
Полезни, прости и малки

Изтегли> Тук

Моята система: #

Процесор (и):
E8400
Дънната платка:
ASUS
RAM памет:
2GB GEIL
Графична карта (и):
8800GT SLI
Звукова карта:
M-AUDIO
Hard Drive (и):
WD Raptor
Оптично устройство (а):
Blu-ЛЪЧЕНИЯ
Дело / PSU:
Охлаждане:
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
Операционна система (и):
ВИСТА
Old 29 април 2007, 20:17
Член Група

Default Бързо Изпрати

Благодаря толкова много за споделяне на това! Тя е само това, което аз съм търсите, наистина ... не мога да ви кажа колко пъти съм сте копирали и поставили нещата в имейли ръчно. Звучи като то би било добре за изследване, също.
Old 29 април 2007, 22:09
Забранени група

Default Бързо Изпрати

Здравей FourBear

Ползвам Бързо Изпрати както обичам да си останете на върха на хардуерните технологии, уеб страницата URL копие е много удобно:)
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc