![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Какво го прави е просто ви позволява да маркирате текст от уеб страница и поща с просто кликнете с десния бутон. Да, знам, че не се нуждаят от специална програма за поща цяла страница, и да знам, че можете да копирате и да го поставите в имейл, но това е по-лесно и по-добре.
Можете да изпрати по пощата на фрагмент на себе си за отговорно пазене или на приятел да го споделите. Тук е най-добрата част! Той не само копира текст фрагмент, но уеб страницата, URL (линк) идва. Така лесно можете да се върнете и да намерите на страницата идва като тези, които можете да го изпратите чрез просто натискане на URL включени автоматично с фрагмент. Полезни, прости и малки Изтегли> Тук Моята система: #
|
|
|
|||
|
|||
|
Благодаря толкова много за споделяне на това! Тя е само това, което аз съм търсите, наистина ... не мога да ви кажа колко пъти съм сте копирали и поставили нещата в имейли ръчно. Звучи като то би било добре за изследване, също.
|
|
|
|||
|
|||
|
Здравей FourBear
Ползвам Бързо Изпрати както обичам да си останете на върха на хардуерните технологии, уеб страницата URL копие е много удобно:) |