μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Γρήγορη Αποστολή

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 29 Απρίλη 2007, 13:22
Banned Ομάδα

Default Γρήγορη Αποστολή

Αυτό που κάνει είναι απλά να σας επιτρέψει να επισημάνω κειμένου από οποιαδήποτε ιστοσελίδα και το ταχυδρομείο με μόνο ένα δεξί κλικ. Ναι, ξέρω ότι δεν χρειάζεται κανένα ειδικό πρόγραμμα για να ταχυδρομείο μια ολόκληρη σελίδα, και ναι ξέρω ότι μπορείτε να αντιγράψετε και επικολλήσετε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά αυτό είναι απλούστερη και καλύτερη.

Μπορείτε να ταχυδρομείο το απόσπασμα για τον εαυτό σας για φύλαξη ή σε ένα φίλο να το μοιραστεί.

Εδώ είναι το καλύτερο μέρος! Δεν μόνο αντίτυπα το απόσπασμα κειμένου, αλλά η ιστοσελίδα URL (link) που προήλθε από. Ώστε να μπορείτε εύκολα να πάτε πίσω και να βρούμε τη σελίδα που προήλθε από αυτές, όπως μπορεί να το στείλετε σε απλά κάνοντας κλικ στο URL συμπεριλαμβάνονται αυτόματα με το απόσπασμα.
Χρήσιμο, απλό και μικρό

Κατεβάστε> Εδώ

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
E8400
Motherboard:
ASUS
Μνήμες:
2GB GEIL
Κάρτα γραφικών (ες):
8800GT SLI
Κάρτα Ήχου:
M-AUDIO
Hard Drive (s):
WD RAPTOR
Optical Drive (s):
Blu-Ray
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Operating System (s):
VISTA
Old 29 Απρίλη 2007, 20:17
Μέλος Ομάδα

Default Γρήγορη Αποστολή

Ευχαριστώ πολύ για την κοινή χρήση αυτού του! Είναι ακριβώς αυτό που Ψάχνω για πραγματικά ... δεν μπορώ να σας πω πόσες φορές έχω αντιγράψει και να επικολληθεί σε emails πράγματα χειροκίνητα. Ήχοι όπως θα ήταν καλό για την έρευνα, επίσης.
Old 29 Απρίλη 2007, 22:09
Banned Ομάδα

Default Γρήγορη Αποστολή

Γεια FourBear

Χρησιμοποιώ Γρήγορη Αποστολή όπως μου αρέσει να παραμείνουν στην κορυφή της τεχνολογίας του υλικού, η ιστοσελίδα URL αντίγραφο είναι πολύ βολική:)
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
CMD net send 4D (Fordy (Ford) Ollie Γενικά Λογισμικό Chat 3 7ο Σεπ 2008 13:56
Θα μπορούν να λάβουν, όμως, δεν επιτρέπει την αποστολή πομφολυγώδης E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 2 26 Ιουν 2008 04:02
Quick Time είναι να μετατραπεί σε πραγματικό πόνο, πραγματικά γρήγορα ... cheesepuff Multimedia & Codecs 2 19 Ιουν 2008 10:42
OE αποστολή / λήψη redragon E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 2 19 Δεκ. 2007 18:20
Πώς να στείλετε email μέσω του myspace; fm_hyudin Web Design, Hosting & SEO 2 18 Μαρ 2007 04:06
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.