![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό που κάνει είναι απλά να σας επιτρέψει να επισημάνω κειμένου από οποιαδήποτε ιστοσελίδα και το ταχυδρομείο με μόνο ένα δεξί κλικ. Ναι, ξέρω ότι δεν χρειάζεται κανένα ειδικό πρόγραμμα για να ταχυδρομείο μια ολόκληρη σελίδα, και ναι ξέρω ότι μπορείτε να αντιγράψετε και επικολλήσετε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά αυτό είναι απλούστερη και καλύτερη.
Μπορείτε να ταχυδρομείο το απόσπασμα για τον εαυτό σας για φύλαξη ή σε ένα φίλο να το μοιραστεί. Εδώ είναι το καλύτερο μέρος! Δεν μόνο αντίτυπα το απόσπασμα κειμένου, αλλά η ιστοσελίδα URL (link) που προήλθε από. Ώστε να μπορείτε εύκολα να πάτε πίσω και να βρούμε τη σελίδα που προήλθε από αυτές, όπως μπορεί να το στείλετε σε απλά κάνοντας κλικ στο URL συμπεριλαμβάνονται αυτόματα με το απόσπασμα. Χρήσιμο, απλό και μικρό Κατεβάστε> Εδώ Το σύστημά μου: #
|
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ πολύ για την κοινή χρήση αυτού του! Είναι ακριβώς αυτό που Ψάχνω για πραγματικά ... δεν μπορώ να σας πω πόσες φορές έχω αντιγράψει και να επικολληθεί σε emails πράγματα χειροκίνητα. Ήχοι όπως θα ήταν καλό για την έρευνα, επίσης. |
|
| |||
| |||
| Γεια FourBear Χρησιμοποιώ Γρήγορη Αποστολή όπως μου αρέσει να παραμείνουν στην κορυφή της τεχνολογίας του υλικού, η ιστοσελίδα URL αντίγραφο είναι πολύ βολική:) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| CMD net send | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 7ο Σεπ 2008 13:56 |
| Θα μπορούν να λάβουν, όμως, δεν επιτρέπει την αποστολή | πομφολυγώδης | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 2 | 26 Ιουν 2008 04:02 |
| Quick Time είναι να μετατραπεί σε πραγματικό πόνο, πραγματικά γρήγορα ... | cheesepuff | Multimedia & Codecs | 2 | 19 Ιουν 2008 10:42 |
| OE αποστολή / λήψη | redragon | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 2 | 19 Δεκ. 2007 18:20 |
| Πώς να στείλετε email μέσω του myspace; | fm_hyudin | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 18 Μαρ 2007 04:06 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |