manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Quick Send

Reply

Thread Tools
Old 29 tra 2007, 13:22
Zabranjen Group

Default Quick Send

Što to je jednostavno omogućuju Vam da označite tekst iz bilo koje web stranice i mail sa pravedan pravo-klik. Da, znam da ne trebaju nikakve posebne program na mail cijelu stranicu, a da znam da možete kopirati i zalijepiti ga na e-mail, ali ovaj je jednostavniji i bolji.

Možete mail Odlomak za sebe ili za čuvanje prijatelj dijeliti.

Ovo je najbolji dio! To ne samo da se tekst kopira, ali isječak web stranice URL (link) je došao iz. Tako da jednostavno možete vratiti i pronaći stranice dolazi od onih što mogu vam poslati ga jednostavnim klikom na URL uključen automatski s isječak.
Korisne, jednostavne i male

Download » Ovdje

My System: #

Procesor (i):
E8400
Matične ploče:
ASUS
RAM memorija:
2GB GEIL
Grafička kartica (e):
8800GT SLI
Sound Card:
M-AUDIO
Tvrdi disk (i):
WD Raptor
Optički pogon (e):
Blu-ray
Case / PSU:
Hlađenje:
Network / Internet:
Monitor (e):
Operacijski sustav (e):
VISTA
Old 29 tra 2007, 20:17
Member Group

Default Quick Send

Hvala toliko za šerif ovaj! To je samo ono što Tražim, stvarno ... ja ne mogu vam reći koliko puta sam kopirati i zalijepiti stvari u porukama e-pošte ručno. Zvuči kao da bi bilo dobro za istraživanje, previše.
Old 29 tra 2007, 22:09
Zabranjen Group

Default Quick Send

Hi FourBear

Li koristiti Quick Pošalji kao što sam željela ostati na vrhu hardvera tech, web stranici kopirajte URL je vrlo zgodan:)
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Cmd neto pošalji 4D (Fordy (Ford) Ollie Općenito Software Chat 3 7. Sep 2008 13:56
Mogu primati Ali ne Pošalji mjehurast Email, VoIP & IM Razgovor 2 26. lipnja 2008 04:02
Quick Time postaje pravi boli, jako brzo ... cheesepuff Multimedija i kodeci 2 19. lipnja 2008 10:42
OE slanje / primanje redragon Email, VoIP & IM Razgovor 2 19. prosinac 2007 18:20
Kako poslati poruku e-pošte putem MySpace? fm_hyudin Web Dizajn, Hosting & SEO 2 18. ožujak 2007 04:06
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.