![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što to je jednostavno omogućuju Vam da označite tekst iz bilo koje web stranice i mail sa pravedan pravo-klik. Da, znam da ne trebaju nikakve posebne program na mail cijelu stranicu, a da znam da možete kopirati i zalijepiti ga na e-mail, ali ovaj je jednostavniji i bolji.
Možete mail Odlomak za sebe ili za čuvanje prijatelj dijeliti. Ovo je najbolji dio! To ne samo da se tekst kopira, ali isječak web stranice URL (link) je došao iz. Tako da jednostavno možete vratiti i pronaći stranice dolazi od onih što mogu vam poslati ga jednostavnim klikom na URL uključen automatski s isječak. Korisne, jednostavne i male Download » Ovdje My System: #
|
|
| |||
| |||
| Hvala toliko za šerif ovaj! To je samo ono što Tražim, stvarno ... ja ne mogu vam reći koliko puta sam kopirati i zalijepiti stvari u porukama e-pošte ručno. Zvuči kao da bi bilo dobro za istraživanje, previše. |
|
| |||
| |||
| Hi FourBear Li koristiti Quick Pošalji kao što sam željela ostati na vrhu hardvera tech, web stranici kopirajte URL je vrlo zgodan:) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Cmd neto pošalji | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Općenito Software Chat | 3 | 7. Sep 2008 13:56 |
| Mogu primati Ali ne Pošalji | mjehurast | Email, VoIP & IM Razgovor | 2 | 26. lipnja 2008 04:02 |
| Quick Time postaje pravi boli, jako brzo ... | cheesepuff | Multimedija i kodeci | 2 | 19. lipnja 2008 10:42 |
| OE slanje / primanje | redragon | Email, VoIP & IM Razgovor | 2 | 19. prosinac 2007 18:20 |
| Kako poslati poruku e-pošte putem MySpace? | fm_hyudin | Web Dizajn, Hosting & SEO | 2 | 18. ožujak 2007 04:06 |
| Thread Tools | |
| |