kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Gyors Küldés

Reply

Téma eszközök
Old Április 29 2007, 13:22
Tiltott Group

Default Gyors Küldés

Mi ez egyszerűen lehetővé teszi, hogy kiemelje szöveget bármely weblap, és küldje el az csak egy jobb gombbal. Igen, tudom, hogy nem kell semmilyen különleges programot, hogy e-mail egy teljes oldalt, és igen tudom, hogy tudod másol és tészta ez-ban egy e-mailt, de ez egyszerűbb és jobb.

Ön e-mail a kódrészlet magadnak megőrzésre vagy egy barát oszd meg.

Itt van a legjobb rész! Ez nem csak másolja a szöveg részlet, de a weblap URL (link) jött. Így könnyen menjen vissza és keresse meg a lap jött amint azok Elküldené egyszerűen kattintson a URL-t is automatikusan a kódrészlet.
Hasznos, egyszerű és kis

Letöltés> Itt

My System: #

Processzor (ok):
E8400
Alaplap:
ASUS
RAM memória:
2GB Geil
Grafikus kártya (k):
8800GT SLI
Hangkártya:
M-AUDIO
Merevlemez (ek):
WD Raptor
Optikai meghajtó (k):
Blu-Ray
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Operációs rendszer (ek):
VISTA
Old Április 29 2007, 20:17
Csoport tagja

Default Gyors Küldés

Nagyon köszönöm, hogy megosztotta ezt! Csak mit keresek, de tényleg ... Nem tudom elmondani, hogy hányszor I've vágólapra másolni dolgokat emails kézzel. Úgy hangzik, mintha lenne jó kutatásával is.
Old Április 29 2007, 22:09
Tiltott Group

Default Gyors Küldés

Szia FourBear

Használhatom Quick Elküldöm i szeretnék maradni tetejére hardver tech, a weblap URL-t másolja nagyon praktikus:)
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
CMD net send 4D (Fordy (Ford) Ollie General Chat szoftver 3 7. Szeptember 2008 13:56
El tudom fogadni, de küldeni nem buborékos E-mail, a VoIP és IM Vitalap 2 26. június 2008 04:02
Quick Time válik igazi fájdalom, nagyon gyors ... cheesepuff Multimédia és kodekek 2 19. június 2008 10:42
OE Küldés / fogadás redragon E-mail, a VoIP és IM Vitalap 2 19. december 2007 18:20
Hogyan küldj e-mailt a myspace? fm_hyudin Web Design, Hosting & SEO 2 18. március 2007 04:06
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.