פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

שלח מהיר

Reply

שרשרת כלים
Old 29 אפריל 2007, 13:22
קבוצת מגורש

Default שלח מהיר

מה הוא עושה הוא פשוט מאפשרים לך לסמן טקסט מכל עמוד אינטרנט ודואר זה רק עם קליק ימני. כן, אני יודע שאתה לא צריך שום תוכנית מיוחדת לשלוח עמוד שלם, ועל כן אני יודע שאתה יכול להעתיק ולהדביק אותו להודעת דוא"ל, אבל זה פשוט יותר טוב.

אתה יכול לשלוח את קטע לעצמך למשמרת או לחבר לחלוק אותו.

הנה החלק הכי טוב! זה לא רק עותקים את קטע הטקסט אבל דף האינטרנט כתובת האתר (קישור) זה בא. אז אתה יכול בקלות לחזור למצוא את הדף זה בא כמו אלה אתה יכול לשלוח את זה פשוט על ידי לחיצה על כתובת האתר כולל באופן אוטומטי עם בקטע.
שימושי, פשוט קטן

הורד> כאן

המערכת שלי: #

מעבד (ים):
E8400
לוח האם:
ASUS
זיכרון RAM:
2GB GEIL
כרטיס מסך (S):
8800GT SLI
כרטיס קול:
M-AUDIO
Hard Drive (s):
WD RAPTOR
כונן אופטי (S):
Blu-ray
Case / PSU:
Cooling:
רשת / אינטרנט:
צג (S):
מערכת הפעלה (S):
Vista
Old 29 אפריל 2007, 20:17
חבר קבוצת

Default שלח מהיר

תודה רבה על שיתוף זה! זה בדיוק מה שאני מחפש, באמת ... אני לא יכול לספר לך כמה פעמים אני כבר יועתקו לתוך דברים ו הדבקת הודעות דוא"ל באופן ידני. נשמע כאילו זה יהיה טוב למחקר גם.
Old 29 אפריל 2007, 22:09
קבוצת מגורש

Default שלח מהיר

היי FourBear

אני משתמש מהיר שלח כמו שאני רוצה להישאר ב-Tech העליון של החומרה, את כתובת האתר של דף אינטרנט להעתיק הוא מאוד שימושי:)
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
CMD net send 4d (Fordy (פורד) אולי כללי תוכנות צ 'אט 3 7 ספטמבר 2008 13:56
אני יכול לקבל אבל לא לשלוח שמפניה דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 2 26 יוני 2008 04:02
מהיר זמן נהיה ממש כאבים, ממש מהר ... cheesepuff מולטימדיה רכיבי Codec 2 19th יוני 2008 10:42
OE שלח / קבל redragon דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 2 19th דצמבר 2007 18:20
כיצד לשלוח דואר אלקטרוני דרך MySpace? fm_hyudin עיצוב אתרים, אירוח & SEO 2 18 מרץ 2007 04:06
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.