mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Greita Siųsti

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 29, 2007, 13:22
Banned Group

Default Greita Siųsti

Kas jis tiesiog leidžia išskirti tekstą iš bet kurios interneto svetainėje ir siųskite tik su dešiniuoju pelės klavišu. Taip, aš žinau, jums nereikia jokios specialios programos paštu visą puslapį, ir taip žinau, kad jūs galite nukopijuoti ir įklijuoti jį į laišką, bet tai yra paprasčiau ir geriau.

Galite paštas fragmentą sau saugojimui ar draugas ja dalintis.

Štai geriausia dalis! Jis ne tik kopijos teksto fragmentą, tačiau interneto puslapio adresą (nuorodą), jis atvyko. Taigi galite lengvai grįžti ir rasti puslapyje atėjo iš tų kaip galima jį siųsti, tiesiog spustelėkite URL įtrauktas automatiškai fragmentą.
Naudingas, paprastas ir mažas

Parsisiųsti> Čia

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
E8400
Pagrindinė plokštė:
ASUS
RAM atmintis:
2GB GEIL
Graphics Card (-ai):
8800GT SLI
Garso plokštė:
M-Audio
Kietasis diskas (-ai):
WD Raptor
Optical Drive (s):
BLU-RAY
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Operacinė sistema (-os):
VISTA
Old Balandis 29, 2007, 20:17
Narys

Default Greita Siųsti

Thanks so much for sharing this! Tai yra būtent tai, ko aš ieškau, tikrai ... Aš negaliu pasakyti jums, kiek kartų aš nukopijuoti ir įdėti daiktus į laiškus rankiniu būdu. Panašiai, kaip būtų gerai, mokslinius tyrimus, taip pat.
Old Balandis 29, 2007, 22:09
Banned Group

Default Greita Siųsti

Hi FourBear

Aš naudoju Quick Siųsti kaip aš norėčiau likti ant aparatūros technologijos, interneto puslapio URL kopija yra labai patogu:)
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
CMD NET SEND 4D (Fordy (Ford) Ollie BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 3 Rugsėjis 7, 2008 13:56
Aš gali gauti bet negalite rašyti Šampanas Paštas, VoIP & MP Aptarimas 2 Birželis 26, 2008 04:02
Quick Time tampa realus skausmas, labai greitai ... cheesepuff Multimedia & Codecs 2 Birželis 19, 2008 10:42
O. siųsti / gauti redragon Paštas, VoIP & MP Aptarimas 2 19 gruodis 2007 18:20
Kaip išsiųsti laišką per "MySpace"? fm_hyudin Web Design, Hosting & SEO 2 Kovas 18, 2007 04:06
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.