![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas jis tiesiog leidžia išskirti tekstą iš bet kurios interneto svetainėje ir siųskite tik su dešiniuoju pelės klavišu. Taip, aš žinau, jums nereikia jokios specialios programos paštu visą puslapį, ir taip žinau, kad jūs galite nukopijuoti ir įklijuoti jį į laišką, bet tai yra paprasčiau ir geriau.
Galite paštas fragmentą sau saugojimui ar draugas ja dalintis. Štai geriausia dalis! Jis ne tik kopijos teksto fragmentą, tačiau interneto puslapio adresą (nuorodą), jis atvyko. Taigi galite lengvai grįžti ir rasti puslapyje atėjo iš tų kaip galima jį siųsti, tiesiog spustelėkite URL įtrauktas automatiškai fragmentą. Naudingas, paprastas ir mažas Parsisiųsti> Čia Mano sistema: #
|
|
| |||
| |||
| Thanks so much for sharing this! Tai yra būtent tai, ko aš ieškau, tikrai ... Aš negaliu pasakyti jums, kiek kartų aš nukopijuoti ir įdėti daiktus į laiškus rankiniu būdu. Panašiai, kaip būtų gerai, mokslinius tyrimus, taip pat. |
|
| |||
| |||
| Hi FourBear Aš naudoju Quick Siųsti kaip aš norėčiau likti ant aparatūros technologijos, interneto puslapio URL kopija yra labai patogu:) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| CMD NET SEND | 4D (Fordy (Ford) Ollie | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | Rugsėjis 7, 2008 13:56 |
| Aš gali gauti bet negalite rašyti | Šampanas | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 2 | Birželis 26, 2008 04:02 |
| Quick Time tampa realus skausmas, labai greitai ... | cheesepuff | Multimedia & Codecs | 2 | Birželis 19, 2008 10:42 |
| O. siųsti / gauti | redragon | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 2 | 19 gruodis 2007 18:20 |
| Kaip išsiųsti laišką per "MySpace"? | fm_hyudin | Web Design, Hosting & SEO | 2 | Kovas 18, 2007 04:06 |
| Temos įrankiai | |
| |