mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > General Chat Software

Register

Quick Send

Reply

Thread Tools
Old 29 aprilie 2007, 13:22
Banned Group

Ceea ce face este pur şi simplu vă permit să evidenţiaţi text din orice pagină web şi mail-l cu doar un clic-dreapta. Da, ştiu că nu aveţi nevoie de nici un program special de mail o pagina intreaga, da, şi ştiu că aveţi posibilitatea să copiaţi şi lipiţi-l într-un e-mail, dar acest lucru este mai simplu şi mai bine.

Puteţi mail fragmentul de la tine pentru păstrarea sau de la un prieten să-l împărtăşească.

Iată cea mai bună parte! Este nu numai copii de fragment de text, dar pagina Web URL (link) a venit. Deci, puteţi să mergeţi înapoi şi să găsiţi pagina aceasta poate ca a venit de la cei pe care-l trimiteţi prin pur şi simplu clic pe URL-ul inclus în mod automat cu fragmentul.
Utile, simple şi mici

Download> Aici

Sistemul meu: #

Procesor (e):
E8400
Plăci de bază:
ASUS
Memorie RAM:
2GB GEIL
Placă grafică (e):
8800GT SLI
Placă de sunet:
M-Audio
Hard Drive (e):
WD Raptor
Optical Drive (e):
Blu-ray
Cauza / PSU:
Răcire:
Network / Internet:
Monitor (e):
Sistem de operare (e):
VISTA
Old 29 aprilie 2007, 20:17
Grupul de stat

Multumesc mult pentru a împărtăşi acest lucru! Este doar ceea ce Caut, chiar ... nu pot să vă spun cât de multe ori le-am copiat şi inserat lucruri în manual mesajele de poştă electronică. Sună ca şi cum ar fi bine pentru cercetare, de asemenea.
Old 29 aprilie 2007, 22:09
Banned Group

Max FourBear

Eu folosesc Quick Trimite ca-mi place să stau în partea de sus a hardware-tech, pagina Web copiaţi URL-ul este foarte util:)
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.