![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ceea ce face este pur şi simplu vă permit să evidenţiaţi text din orice pagină web şi mail-l cu doar un clic-dreapta. Da, ştiu că nu aveţi nevoie de nici un program special de mail o pagina intreaga, da, şi ştiu că aveţi posibilitatea să copiaţi şi lipiţi-l într-un e-mail, dar acest lucru este mai simplu şi mai bine.
Puteţi mail fragmentul de la tine pentru păstrarea sau de la un prieten să-l împărtăşească. Iată cea mai bună parte! Este nu numai copii de fragment de text, dar pagina Web URL (link) a venit. Deci, puteţi să mergeţi înapoi şi să găsiţi pagina aceasta poate ca a venit de la cei pe care-l trimiteţi prin pur şi simplu clic pe URL-ul inclus în mod automat cu fragmentul. Utile, simple şi mici Download> Aici Sistemul meu: #
|
|
| |||
| |||
| Multumesc mult pentru a împărtăşi acest lucru! Este doar ceea ce Caut, chiar ... nu pot să vă spun cât de multe ori le-am copiat şi inserat lucruri în manual mesajele de poştă electronică. Sună ca şi cum ar fi bine pentru cercetare, de asemenea. |
|
| |||
| |||
| Max FourBear Eu folosesc Quick Trimite ca-mi place să stau în partea de sus a hardware-tech, pagina Web copiaţi URL-ul este foarte util:) |