menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Rýchle Odoslať

Reply

Thread Tools
Old 29. apríla 2007, 13:22
Banned Skupina

Default Rýchle Odoslať

Čo to urobí, je jednoducho vám umožní zvýrazniť text z akejkoľvek webovej stránky a pošlite ju jednoducho dobrý-cvaknúť. Áno, viem, že nepotrebujete žiadny špeciálny program na mail celú stranu, a áno, viem, že si môžete skopírovať a vložiť do e-mailu, ale toto je jednoduchšie a lepšie.

Môžete mail kúsok pre seba do úschovy alebo priateľa, aby o ňu podeliť.

Tu je najlepší! Je to nielen kópie úryvok textu, ale webové stránky URL (link) to prišiel. Takže môžete ľahko vrátiť a nájsť stránky, na ktoré prišli, ako si ti to poslat na kliknutím URL zahrnuté automaticky úryvok.
Užitočné, jednoduchý a malý

Download> Tady

Môj systém: #

Processor (s):
E8400
Základná doska:
ASUS
Pamäť RAM:
2GB GEIL
Grafické karty (s):
8800GT SLI
Zvuková karta:
M-AUDIO
Pevný disk (y):
WD Raptor
Optická mechanika (s):
BLU-RAY
Case / PSU:
Chladenie:
Sieť / Internet:
Monitor (s):
Operačný systém (y):
VISTA
Old 29. apríla 2007, 20:17
Člen Skupina

Default Rýchle Odoslať

Díky moc za zdieľanie tohto! To je presne to, čo som hľadal, naozaj ... nemôžem povedať, koľkokrát som to skopírovať a vložiť do e-maily ručne. Znie to, ako by bolo dobré pre výskum, tiež.
Old 29. apríla 2007, 22:09
Banned Skupina

Default Rýchle Odoslať

Ahoj FourBear

I use Quick Poslať ako som chcel zostať na vrchole hardvérové technológie, webové stránky URL kópie je veľmi šikovná:)
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
CMD čistej odoslať 4D (Ford (Ford) Ollie Všeobecné Software Chat 3 7. septembra 2008 13:56
I Can Dostávať Ale Odoslať temperamentný Email, VoIP & IM Diskusia 2 26. júna 2008 04:02
Quick Time stáva skutočnou bolesť, naozaj rýchlo ... cheesepuff Multimedia & Kodeky 2 19. júna 2008 10:42
OE posielať / prijímať redragon Email, VoIP & IM Diskusia 2 19. decembra 2007 18:20
Ako poslať e-mailom cez myspace? fm_hyudin Web Design, hosting & SEO 2 18. marca 2007 04:06
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.