мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Куицк Сенд

Reply

Тхреад Тоолс
Old 29 тра 2007, 13:22
Аустин Гроуп

Default Куицк Сенд

Шта то је једноставно омогућавају Вам да означите текст из било које уеб странице и маил са праведан право-куцкати. Да, знам да не требају никакве посебне програм на маил целу страницу, а да знам да можете да копирате и налепите га на е-маил, али овај је једноставнији и бољи.

Можете маил Одломак за себе или за чување пријатељ делити.

Ово је најбољи део! То не само да се текст копира, али клип уеб странице УРЛ (линк) је дошао из. Тако да једноставно можете вратити и пронаћи странице долази од оних што могу да вам пошаљем га једноставним кликом на УРЛ укључен аутоматски са клип.
Корисне, једноставне и мале

Доунлоад » Овде

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Е8400
Матичне плоче:
Асус
РАМ меморија:
2ГБ ГЕИЛ
Графичка картица (е):
8800ГТ сли
Соунд Цард:
М-АУДИО
Тврди диск (и):
УД Раптор
Оптички погон (е):
Блу-раы
Цасе / псу:
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Оперативни систем (е):
Виста
Old 29 тра 2007, 20:17
Мембер Гроуп

Default Куицк Сенд

Хвала толико за судиоништво данашји! То је само оно што Тражим, стварно ... ја не могу вам рећи колико пута сам копирате и налепите ствари у порукама е-поште ручно. Звучи као да би било добро за истраживање, превише.
Old 29 тра 2007, 22:09
Аустин Гроуп

Default Куицк Сенд

Бок ФоурБеар

Ли користити Куицк Пошаљи као што сам желела да остане на врху хардвера тецх, уеб страници копирајте УРЛ је врло згодан:)
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Цмд нето пошаљи 4Д (Форды (Форд) Оллие Уопштено Софтуаре Цхат 3 7. Сеп 2008 13:56
Могу примати Али не Пошаљи мјехураст Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 2 26. јуна 2008 04:02
Куицк Тиме постаје прави боли, јако брзо ... цхеесепуфф Мултимедија и кодеци 2 19. јуна 2008 10:42
ОЕ слање / примање редрагон Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 2 19 децембар 2007 18:20
Како послати поруку е-поште путем МыСпаце? фм_хыудин Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 2 18 март 2007 04:06
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц