![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта то је једноставно омогућавају Вам да означите текст из било које уеб странице и маил са праведан право-куцкати. Да, знам да не требају никакве посебне програм на маил целу страницу, а да знам да можете да копирате и налепите га на е-маил, али овај је једноставнији и бољи.
Можете маил Одломак за себе или за чување пријатељ делити. Ово је најбољи део! То не само да се текст копира, али клип уеб странице УРЛ (линк) је дошао из. Тако да једноставно можете вратити и пронаћи странице долази од оних што могу да вам пошаљем га једноставним кликом на УРЛ укључен аутоматски са клип. Корисне, једноставне и мале Доунлоад » Овде Мы Сыстем: #
|
|
| |||
| |||
| Хвала толико за судиоништво данашји! То је само оно што Тражим, стварно ... ја не могу вам рећи колико пута сам копирате и налепите ствари у порукама е-поште ручно. Звучи као да би било добро за истраживање, превише. |
|
| |||
| |||
| Бок ФоурБеар Ли користити Куицк Пошаљи као што сам желела да остане на врху хардвера тецх, уеб страници копирајте УРЛ је врло згодан:) |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Цмд нето пошаљи | 4Д (Форды (Форд) Оллие | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 7. Сеп 2008 13:56 |
| Могу примати Али не Пошаљи | мјехураст | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 2 | 26. јуна 2008 04:02 |
| Куицк Тиме постаје прави боли, јако брзо ... | цхеесепуфф | Мултимедија и кодеци | 2 | 19. јуна 2008 10:42 |
| ОЕ слање / примање | редрагон | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 2 | 19 децембар 2007 18:20 |
| Како послати поруку е-поште путем МыСпаце? | фм_хыудин | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 2 | 18 март 2007 04:06 |
| Тхреад Тоолс | |
| |