менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Quick Send

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 квітня 2007, 13:22
Забороненої угруповання

Default Quick Send

Що вона робить, це просто дозволяє вам виділити текст на будь-який веб-сторінці та надішліть її тільки з правою кнопкою миші. Так, я знаю, вам не потрібні будь-які спеціальні програми для майже всю сторінку, і так, я знаю, що ви можете скопіювати і вставити його в повідомлення електронної пошти, але це простіше і краще.

Ви можете відправити фрагмент до себе на зберігання або в іншому ділитися.

Тут найкраща частина! Вона не тільки копіює фрагмент тексту, але веб-сторінці, URL (посиланням) він прийшов. Таким чином, ви можете легко повернутися назад і знайти сторінки він як прийшов з тих, кого ви можете надіслати її, просто натиснувши на URL автоматично включається з фрагментом.
Корисно, прості і малі

Завантажити> Тут

Моя система: #

Процесор (и):
E8400
Материнська плата:
ASUS
ОЗУ:
2GB GEIL
Графічна карта (и):
8800GT SLI
Звукова карта:
M-AUDIO
Жорсткий диск (и):
WD Raptor
Оптичний привід (и):
BLU-RAY
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
Операційна система (и):
VISTA
Old 29 квітня 2007, 20:17
Член групи

Default Quick Send

Велике спасибі за відправлення цього! Це тільки те, що я шукав, насправді ... Я не можу сказати вам, скільки разів я скопіював і вставив речі в електронну пошту вручну. Схоже, це було б добре для дослідження, також.
Old 29 квітня 2007, 22:09
Забороненої угруповання

Default Quick Send

Привіт FourBear

Я використовую швидкий Надіслати як я хотів би зупинитися на вершині апаратних технологій, веб-сторінка URL копія дуже зручно:)
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
CMD NET SEND 4D (Fordy (Форд) Оллі General Software чат 3 7 вересня 2008 13:56
Я можу отримати, але не відправляти бісерні Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 2 26 червня 2008 04:02
Швидкий час стає все більш реальною, дуже швидко ... cheesepuff Мультимедіа & кодеки 2 19 червня 2008 10:42
О. Send / Receive redragon Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 2 19 грудня 2007 18:20
Як відправити пошту через MySpace? fm_hyudin Веб дизайн, хостинг & SEO 2 18 березня 2007 04:06
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.