![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що вона робить, це просто дозволяє вам виділити текст на будь-який веб-сторінці та надішліть її тільки з правою кнопкою миші. Так, я знаю, вам не потрібні будь-які спеціальні програми для майже всю сторінку, і так, я знаю, що ви можете скопіювати і вставити його в повідомлення електронної пошти, але це простіше і краще.
Ви можете відправити фрагмент до себе на зберігання або в іншому ділитися. Тут найкраща частина! Вона не тільки копіює фрагмент тексту, але веб-сторінці, URL (посиланням) він прийшов. Таким чином, ви можете легко повернутися назад і знайти сторінки він як прийшов з тих, кого ви можете надіслати її, просто натиснувши на URL автоматично включається з фрагментом. Корисно, прості і малі Завантажити> Тут Моя система: #
|
|
| |||
| |||
| Велике спасибі за відправлення цього! Це тільки те, що я шукав, насправді ... Я не можу сказати вам, скільки разів я скопіював і вставив речі в електронну пошту вручну. Схоже, це було б добре для дослідження, також. |
|
| |||
| |||
| Привіт FourBear Я використовую швидкий Надіслати як я хотів би зупинитися на вершині апаратних технологій, веб-сторінка URL копія дуже зручно:) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| CMD NET SEND | 4D (Fordy (Форд) Оллі | General Software чат | 3 | 7 вересня 2008 13:56 |
| Я можу отримати, але не відправляти | бісерні | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 2 | 26 червня 2008 04:02 |
| Швидкий час стає все більш реальною, дуже швидко ... | cheesepuff | Мультимедіа & кодеки | 2 | 19 червня 2008 10:42 |
| О. Send / Receive | redragon | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 2 | 19 грудня 2007 18:20 |
| Як відправити пошту через MySpace? | fm_hyudin | Веб дизайн, хостинг & SEO | 2 | 18 березня 2007 04:06 |
| Різьба Інструменти | |
| |