по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Re-инсталиран Windows, е възможно да се възстанови мине защитените + частни файлове?

Reply

Нишка Инструменти
Old 29-ти Октомври 2008, 03:25
Член Група

Ако само аз подкрепени по-често.
Ами, имах повреден системен файл и е казал да бъде в състояние да възстанови документи като инсталирате Windows над това, което вече бе - така аз го направих. Той вече работи (но като съм в университета всичките ми програма дискове са като у дома си), не можеш да направиш много, но поне това не е черен екран от нищото.

Така че, въпросът - какъвто и да е начин за възстановяване на моите документи? Бях COMP Admin (както всички други потребители - но тяхната сметка не е бил защитен с парола и техните Моят Документи не се скрие от другите потребители), моето бяха скрити. След като щракнете върху тях пише "Достъпът е отказан".

Също така, трябва ли всъщност да създаде IE? Когато кликнете върху линка IE за първи път след повторното инсталиране на Windows той дойде с набиране и настройката на модема, аз ще се използва безжична.

В допълнение, баща ми също имат проблеми с двете си системи, като у дома си, този, той работи за получаване на работа идва със син екран казва нещо като "Невалиден обувка устройство", аз мисля, че един и същ компютър не може да запази време или (е определен на януари 1998), той каза, че на опита заменящи .. CMOS батерията, нали? Но това не е разлика.

Благодарности
Old 29-ти октомври 2008 година, 05:47
Номер на групата

Да разбера достъпа отказан неща първи. Когато правото щракнете върху папката, ще получите възможност да "Споделяне и сигурност"?

Ако не е, следвайте тези стъпки:

1.Click Старт, след което кликнете върху My Computer.
2.On менюто Инструменти щракнете върху Опции на папка, след което щракнете върху Преглед на раздела.
3.In Разширени настройки точка, ясни използване просто споделяне на файлове (препоръчва се) квадратче
4.Click OK.

След това се прави, нали щракнете върху папката, която искате да бъдат достъпни за всички, и натиснете бутона Споделяне и сигурност, а след това за сигурност раздел. Изберете вашето потребителско име в групата или потребителски имена списък и кликнете върху "Позволи" на пълен контрол, след това OK на диалога. Тя трябва да бъде достъпна.

Не е необходимо да се създаде IE, просто игнорират неговите подсказва. Ако искате да я използвате с безжично, можете да кажете, че имате интернет връзка вече е някъде там, мисля, че ще го дали имате връзка, създаден в мрежовите връзки, както добре.

Кажи на баща ти да опиташ проблясване на CMOS или преместване на джъмперите или натискане на бутон на дънната платка. Ако това не помогне, се уверете, че той има излаз кабел изключени и захранване, когато за замяна на батерията, както и че той го оставя за най-малко 5-15 минути, за да позволи на дънната платка да "забравят" старите настройки.

В бъдеще, тези проблеми може да се фиксира по-лесно, като пуснете SFC.EXE / scannow в навечерието ред (Start -> Run), която ще сканира и да го оправи, ако можете да получите в Windows и трябва да бъде в състояние да направят това в конзолата за възстановяване, както и ако не можете да.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 30 октомври 2008, 03:10
Член Група

Благодаря, ще пробвам и да докладва обратно.
Когато имам повреден файл, не можех да получите в Windows, тъй като не биха начално и аз не знам Admin мине за RC.
Old 30 октомври 2008, 10:26
Член Група

Благодаря така много!
Стана
Вие сте невероятни
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc