μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Re-εγκατεστημένα τα Windows, είναι δυνατόν να ανακτήσει περάσει + ιδιωτικά αρχεία που προστατεύονται;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 29 Οκτωβρίου 2008, 03:25
Μέλος Ομάδα

Default Re-εγκατεστημένα τα Windows, είναι δυνατόν να ανακτήσει περάσει + ιδιωτικά αρχεία που προστατεύονται;

Εάν μόνο θα υποστηρίζονται πιο συχνά.
Λοιπόν, είχα ένα κατεστραμμένο αρχείο συστήματος και μου είπαν ότι μπορεί να είναι σε θέση να ανακτήσει τα έγγραφα από την εγκατάσταση των Windows πάνω από αυτό που είχε ήδη - τόσο εγώ. Τώρα έργων (αλλά είμαι στο πανεπιστήμιο όλοι οι δίσκοι μου πρόγραμμα στο σπίτι), δεν μπορεί να κάνει πολλά, αλλά τουλάχιστον δεν είναι μια μαύρη οθόνη του τίποτα.

Λοιπόν, ερώτηση - κάθε τρόπο για την ανάκτηση των εγγράφων μου; Ήμουν comp admin (όπως και όλους τους άλλους χρήστες - αλλά τον λογαριασμό τους δεν προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης και τους My Docs δεν αποκρύπτονται από τους άλλους χρήστες), η δική μου ήταν κρυφό. Στις επιλέγοντας τους λέει "Access Denied".

Επίσης, μπορώ να κάνω στην πραγματικότητα να δημιουργηθεί IE; Όταν κάνετε κλικ στη σύνδεση IE για πρώτη φορά μετά την εκ νέου εγκατάσταση των Windows ήρθε με κλήση και για τη δημιουργία το μόντεμ σας, Πάω να χρησιμοποιούν ασύρματες.

Επιπλέον, ο μπαμπάς μου έχει επίσης προβλήματα με τα δύο συστήματα στο σπίτι, γι 'αυτήν της εργασίας για να εργαστούν είναι να καταλήξουμε σε μια μπλε οθόνη λέγοντας κάτι σαν "Άκυρα συσκευής εκκίνησης", νομίζω ότι το ίδιο υπολογιστή δεν μπορεί να διατηρήσει την χρόνου, είτε (που είναι κατά τον Ιανουάριο του 1998), είπε ότι η αντικατάσταση του προσπάθησε .. CMOS μπαταρίας, έτσι; Αλλά αυτό δεν έκανε καμία διαφορά.

Ευχαριστώ
Old 29 Οκτωβρίου 2008, 05:47
Ομάδα Δωρητών

Default Re-εγκατεστημένα τα Windows, είναι δυνατόν να ανακτήσει περάσει + ιδιωτικά αρχεία που προστατεύονται;

Ας καταλάβουμε την άρνηση πρόσβασης πράγματα πρώτα. Όταν κάνετε δεξιό κλικ σε ένα φάκελο, να έχετε τη δυνατότητα "Κοινή χρήση και ασφάλεια";

Εάν δεν είναι, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1.Click Start και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο My Computer.
2.On το μενού Tools, κάντε κλικ στο Folder Options και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα Προβολή.
3.In την ενότητα Ρυθμίσεις για προχωρημένους, καταργήστε την Χρήση απλής κοινής χρήσης αρχείων (Recommended) πλαίσιο ελέγχου
4.Click ΟΚ.

Μόλις γίνει αυτό, κάντε δεξί κλικ στο φάκελο που θέλετε να είναι προσβάσιμα, και πατήστε Κοινή χρήση και Ασφάλεια, στη συνέχεια, στην καρτέλα Security. Επιλέξτε το όνομα χρήστη με την ομάδα ή το χρήστη ονόματα καταλόγου και πατήστε "Allow" στην Πλήρης έλεγχος, τότε ΟΚ από το παράθυρο διαλόγου. Στη συνέχεια θα πρέπει να είναι προσβάσιμα.

Δεν χρειάζεται να δημιουργηθεί IE, απλά αγνοούν τις προτροπές. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε με το ασύρματο, μπορείτε να πείτε ότι έχετε μια σύνδεση στο internet ήδη κάπου εκεί, νομίζω ότι θα το να καταλάβω αν έχετε τη σχέση που έχει συσταθεί στο Συνδέσεις Δικτύου επίσης.

Πες τον πατέρα σου να αναβοσβήνει δοκιμάστε την CMOS είτε από τη μετακίνηση της γέφυρες βραχυκύκλωσης ή πατώντας ένα κουμπί για τη μητρική πλακέτα. Εάν αυτό δεν λειτουργεί, βεβαιωθείτε ότι έχει την έξοδο και καλώδιο αποσυνδεθεί η παροχή ενέργειας στα ανοικτά κατά την αντικατάσταση της μπαταρίας και ότι αφήνει έξω για τουλάχιστον 5-15 λεπτά για να επιτρέψει τη μητρική πλακέτα για να "ξεχάσουμε" τις παλιές ρυθμίσεις.

Στο μέλλον, τα προβλήματα αυτά μπορούν συνήθως να καθοριστούν πιο εύκολα, εκτελώντας SFC.exe / scannow στο Εκτέλεση εντολών (Start -> Run), η οποία θα σαρώσει και να το διορθώσουμε, αν μπορείτε να φτάσετε σε παράθυρα και θα πρέπει να είναι σε θέση να το πράξουν την κονσόλα και αν δεν μπορεί.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 30 του Οκτωβρίου 2008, 03:10
Μέλος Ομάδα

Χάρη, εγώ θα προσπαθήσω ότι και να υποβάλει σχετική έκθεση.
Όταν πήρα ένα κατεστραμμένο αρχείο, δεν μπορούσα να εισέλθω σε Windows διότι δεν θα εκκίνησης και δεν ήξερα το admin περάσει για RC.
Old 30 του Οκτωβρίου 2008, 10:26
Μέλος Ομάδα

Σε ευχαριστώ έτσι πολύς!
Δούλεψε
Είσαι καταπληκτική
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Προστατευμένα αρχεία megabyte Γενικά Λογισμικό Chat 1 23 Οκτ 2008 03:38
Που προστατεύονται με κωδικούς πρόσβασης. Doc αρχεία TANTO Office Suites & Εφαρμογές 6 7 Οκτ 2008 12:35
Ανάγκη για την ανάκτηση των αρχείων σε FAT16; sorn Γενικά Λογισμικό Chat 1 4η Ιουν 2008 02:51
Πώς να ανακτήσει αρχεία από τα παράθυρα με τη χρήση Linux Live CD Cew27 Linux & Εναλλακτικές OS 7 4 Απρ 2008 03:38
Μπορεί κάποιος οδηγός μου πώς μπορώ να ανακτήσει μέρος των αρχείων μου διαγράφεται. jackson12 Λειτουργικά συστήματα Windows 2 17η Μαΐου 2007 02:21
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.