![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ako samo JA podupirač gore češće. Pa, imao sam ošteti datotečni sustav, a rekao sam svibanj biti u mogućnosti povratiti dokumente instaliranjem sustava Windows više što sam već imala - pa nisam. Ona sada radi (ali kao da sam u svim mojim sveučilišni program diskova su kod kuće), ne može učiniti mnogo, ali barem to nije crni ekran ničega. Dakle, pitanje - na bilo koji način oporaviti moje dokumente? Bio sam comp admin (kao što su svi drugi korisnici - no njihov račun nije zaštićena lozinkom i njihove My Docs nije sakriven od ostalih korisnika), moje su skrivena. Klikom na njima piše 'Pristup odbijen'. Također, ja stvarno moram podesiti IE? Kada kliknete na link za IE prvi put nakon ponovnog instaliranja sustava Windows da je došao gore sa dial up i postavljanje Vašeg modema, Im 'idući u biti koristi bežični. Osim toga, moj tata je također imaju problema sa svojim dva sustava kod kuće, on je onaj koji radi na dolasku na posao dolazi s plavom zaslonu rekavši nešto poput 'Invalid boot uređaj', mislim da je isto računalo ne može zadržati vrijeme bilo (to je postavljena na siječanj 1998), on je rekao da je pokušao mijenjati .. CMOS baterija, is it? Ali to je napravio bez razlike. Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Let's lik iz access denied stvari prvo. Kada desnom tipkom miša kliknite mapu, da li ste dobili opciju "Sharing and Security"? Ako ne, slijedite ove korake: 1.Click Start, a zatim My Computer. 2.On izbornik Alati, kliknite Folder Options, a zatim kliknite na View tab. 3.In Advanced Settings odjeljka, brisanje Koristi jednostavno dijeljenje datoteka (Recommended) check box 4.Click redu. Nakon što je učinio, desnom tipkom miša kliknite mapu koju želite biti dostupan, a hit Sharing and Security, a zatim karticu Security. Izaberite svoje korisničko ime u Grupi ili User names popisa i kliknite na "Allow" na potpunu kontrolu, a zatim OK iz dijaloga. Ona bi tada trebala biti dostupna. Vi ne morate postaviti IE, samo ignoriraj njegove upute. Ako želite koristiti s Vašim bežični, možete reći da imate internet vezu već negdje tamo, mislim da ćemo to podoba vanjska ako imate vezu postaviti u Network Connections as well. Recite svojim tata to probati treperi CMOS bilo pomicanje jumpers ili pritiskom na tipku na matičnoj ploči. Ako se to ne radi, provjerite da li ima utičnicu kabel UNPLUGGED i napajanje isključeno kada je zamijenio bateriju i da on ostavlja ga za barem 5-15 minuta da matična ploča dopustiti da se "zaboravi" stare postavke. U budućnosti, ovi problemi obično se može lakše fiksne pokretanjem SFC.EXE / scannow na Run prompt (Start -> Run), koji će ispitati i popraviti ako se može dobiti u windows i treba biti u mogućnosti to učiniti u konzole za oporavak kao i ako ne možete.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hvala, pokušat ću da te izvješće nazad. Kada sam dobio oštećene datoteke nisam mogao ući u sustav Windows kao ne bi boot i JA nije 'znati admin pass za RC. |
|
| |||
| |||
| Hvala tako mnogo! Ona je radila ![]() You're amazing |