kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Re telepített Windows, hajthatók pass védett + magán fájlokat?

Reply

Téma eszközök
Old Október 29, 2008, 03:25
Csoport tagja

Default Re telepített Windows, hajthatók pass védett + magán fájlokat?

Ha csak azt támasztja gyakrabban.
Hát, volt egy sérült rendszer fájlt, és azt mondták, én lehet, hogy visszaszerezze a dokumentumokat Windows alatt, amit már - így én. Ez most már működik (de mivel én vagyok az egyetemen minden program lemezek otthon), nem sokat, de legalább nem a fekete képernyőt a semmibe.

Szóval, kérdés - bármilyen módon, hogy visszaszerezze a dokumentumaim? Én kötelező admin (csakúgy mint az összes többi felhasználó számára - de a számla nem volt jelszóval védett és nem rejtett My Docs a többi felhasználó számára), az enyém volt rejtve. A gombra kattintva azt mondja nekik, hogy "A hozzáférés megtagadva".

Emellett tudom, hogy ténylegesen létre IE? Ha rákattint a linkre IE után először újra Windows ez jött ki a tárcsa, és állítja be a modemet, fogom használni a vezeték nélküli.

Ezen túlmenően, az apám is, amelyek a problémákat a két rendszer, az otthon, az õ dolgozott, többek között a munka jön a kék képernyő mondani valami hasonló "Invalid boot eszköz", azt hiszem, ugyanazt a számítógép nem tudja tartani a alkalommal sem (ez meg, január 1998), azt mondta, ő próbálta felváltó .. CMOS elem, ugye? De ez nem számít.

Köszönöm
Old Október 29, 2008, 05:47
Donor Group

Tegyük fel, kitaláljuk, a hozzáférés megtagadva cucc először. Ha jobb klikk a mappára, mit kap az "Megosztás és biztonság"?

Ha nem, akkor kövesse az alábbi lépéseket:

1.Click a Start menü Sajátgép parancsát.
2.On Az Eszközök menüben kattintson a Mappa beállításai parancsára, majd a Nézet fülre.
3.In A Speciális beállítások szakaszban törölje a jelet az Egyszerű fájlmegosztás használata (ajánlott) jelölőnégyzet
4.Click az OK gombra.

Miután ez megtörtént, kattintson jobb gombbal a kívánt mappát, hogy elérhető, és indítsa be a Megosztás és biztonság, majd a Biztonság fülre. Válassza ki a felhasználói nevet a Csoport vagy felhasználó neve listában, és kattintson a "Hagyjuk, hogy" a Teljes hozzáférés, majd az OK gombra a párbeszédablakban. Ezt követően lehet hozzáférni.

Nem kell létrehozni IE, egyszerűen figyelmen kívül hagyják az utasításokat. Ha szeretné használni az Ön vezeték nélküli, lehet tudni, hogy van internet kapcsolat már valahol létezik, azt hiszem, ez a szám lesz, ha még a kapcsolat létre hálózati kapcsolat is.

Mondd meg az apád, hogy megpróbálja a villogó CMOS akár mozog a jumperekkel vagy egy gomb lenyomásával az alaplapon. Ha ez nem működik, győződjön meg arról, hogy a kivezető kábel unplugged, és a tápegység kikapcsol, ha helyettesíti az akkumulátort, és nem hagyja azt el, legalább 5-15 percig, hogy az alaplap, hogy "elfelejtette" a régi beállításokat.

A jövőben ezek a problémák általában fix könnyebben futtatásával SFC.EXE / scannow a Run prompt (Start -> Futtatás), amely rögzíti, hogy átvizsgálja és ha lehet bejutni az ablakok és képesnek kell lennie arra, hogy ezt a helyreállítási konzolt is, ha nem.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Október 30, 2008, 03:10
Csoport tagja

Kösz, megpróbálom, és jelentést készít.
Ha van egy hibás fájlt nem tudtam, mert a Windows nem indítható, és nem tudtam az admin igazolvány RC.
Old Október 30, 2008, 10:26
Csoport tagja

Köszönöm így sok!
Mûködött
Te csodálatos
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Védett fájlok Megabyte General Chat szoftver 1 23. október 2008 03:38
Jelszóval védett. Doc fájlok Tanto Office & Applications 6 7. október 2008 12:35
Need visszatéríttetésre fájl FAT16? sorn General Chat szoftver 1 4. június 2008 02:51
Hogyan lehet visszaállítani fájlokat a Windows segítségével linux live cd Cew27 Linux és OS Alternatív 7 4. április 2008 03:38
Can anybody útmutató, hogyan lehet behajtani néhány én törölt fájlok. jackson12 A Windows operációs rendszerek 2 17. május 2007 02:21
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.