![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ha csak azt támasztja gyakrabban. Hát, volt egy sérült rendszer fájlt, és azt mondták, én lehet, hogy visszaszerezze a dokumentumokat Windows alatt, amit már - így én. Ez most már működik (de mivel én vagyok az egyetemen minden program lemezek otthon), nem sokat, de legalább nem a fekete képernyőt a semmibe. Szóval, kérdés - bármilyen módon, hogy visszaszerezze a dokumentumaim? Én kötelező admin (csakúgy mint az összes többi felhasználó számára - de a számla nem volt jelszóval védett és nem rejtett My Docs a többi felhasználó számára), az enyém volt rejtve. A gombra kattintva azt mondja nekik, hogy "A hozzáférés megtagadva". Emellett tudom, hogy ténylegesen létre IE? Ha rákattint a linkre IE után először újra Windows ez jött ki a tárcsa, és állítja be a modemet, fogom használni a vezeték nélküli. Ezen túlmenően, az apám is, amelyek a problémákat a két rendszer, az otthon, az õ dolgozott, többek között a munka jön a kék képernyő mondani valami hasonló "Invalid boot eszköz", azt hiszem, ugyanazt a számítógép nem tudja tartani a alkalommal sem (ez meg, január 1998), azt mondta, ő próbálta felváltó .. CMOS elem, ugye? De ez nem számít. Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tegyük fel, kitaláljuk, a hozzáférés megtagadva cucc először. Ha jobb klikk a mappára, mit kap az "Megosztás és biztonság"? Ha nem, akkor kövesse az alábbi lépéseket: 1.Click a Start menü Sajátgép parancsát. 2.On Az Eszközök menüben kattintson a Mappa beállításai parancsára, majd a Nézet fülre. 3.In A Speciális beállítások szakaszban törölje a jelet az Egyszerű fájlmegosztás használata (ajánlott) jelölőnégyzet 4.Click az OK gombra. Miután ez megtörtént, kattintson jobb gombbal a kívánt mappát, hogy elérhető, és indítsa be a Megosztás és biztonság, majd a Biztonság fülre. Válassza ki a felhasználói nevet a Csoport vagy felhasználó neve listában, és kattintson a "Hagyjuk, hogy" a Teljes hozzáférés, majd az OK gombra a párbeszédablakban. Ezt követően lehet hozzáférni. Nem kell létrehozni IE, egyszerűen figyelmen kívül hagyják az utasításokat. Ha szeretné használni az Ön vezeték nélküli, lehet tudni, hogy van internet kapcsolat már valahol létezik, azt hiszem, ez a szám lesz, ha még a kapcsolat létre hálózati kapcsolat is. Mondd meg az apád, hogy megpróbálja a villogó CMOS akár mozog a jumperekkel vagy egy gomb lenyomásával az alaplapon. Ha ez nem működik, győződjön meg arról, hogy a kivezető kábel unplugged, és a tápegység kikapcsol, ha helyettesíti az akkumulátort, és nem hagyja azt el, legalább 5-15 percig, hogy az alaplap, hogy "elfelejtette" a régi beállításokat. A jövőben ezek a problémák általában fix könnyebben futtatásával SFC.EXE / scannow a Run prompt (Start -> Futtatás), amely rögzíti, hogy átvizsgálja és ha lehet bejutni az ablakok és képesnek kell lennie arra, hogy ezt a helyreállítási konzolt is, ha nem.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Kösz, megpróbálom, és jelentést készít. Ha van egy hibás fájlt nem tudtam, mert a Windows nem indítható, és nem tudtam az admin igazolvány RC. |
|
| |||
| |||
| Köszönöm így sok! Mûködött ![]() Te csodálatos |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Védett fájlok | Megabyte | General Chat szoftver | 1 | 23. október 2008 03:38 |
| Jelszóval védett. Doc fájlok | Tanto | Office & Applications | 6 | 7. október 2008 12:35 |
| Need visszatéríttetésre fájl FAT16? | sorn | General Chat szoftver | 1 | 4. június 2008 02:51 |
| Hogyan lehet visszaállítani fájlokat a Windows segítségével linux live cd | Cew27 | Linux és OS Alternatív | 7 | 4. április 2008 03:38 |
| Can anybody útmutató, hogyan lehet behajtani néhány én törölt fájlok. | jackson12 | A Windows operációs rendszerek | 2 | 17. május 2007 02:21 |
| Téma eszközök | |
| |