![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| אם רק אני מגובים בתדירות גבוהה יותר. ובכן, יש לי מערכת קבצים פגומה והוא אמר שאני יכולה להיות מסוגל לשחזר מסמכים באמצעות התקנת Windows על מה אני כבר היה - כך עשיתי. עכשיו זה עובד (אבל אני באוניברסיטה כל תוכנית תקליטוני בבית), לא יכולים לעשות הרבה אבל לפחות זה לא מסך שחור של חוסר ערך. אז, שאלה - כל דרך לשחזר את המסמכים? הייתי comp Admin (כפי שהיו כל המשתמשים האחרים - אבל לא היה להם חשבון מוגן בסיסמה ואת המסמכים שלי לא מוסתרת של משתמשים אחרים), שלי היה מוסתר. לחיצה על אותם זה אומר 'הגישה נדחתה'. כמו כן, אני באמת צריך לעשות כדי להגדיר את IE? כאשר לחיצה על הקישור IE בפעם הראשונה לאחר התקנה מחדש של Windows, ניגש אלי עם זה Dial up and להגדיר את המודם, אני הולך להיות באמצעות תקשורת אלחוטית. בנוסף, אבא שלי הוא גם נתקל בבעיות עם שתי מערכות בבית, האחד הוא עובד על להגיע לעבודה הוא מגיע עם מסך כחול אומר משהו כמו 'לא חוקי התקן האתחול, אני חושב על אותו מחשב לא יכול לשמור על פעם אחת (זה מוגדר ב ינואר 1998), הוא אמר שהוא ניסה להחליף את הסוללה .. CMOS, נכון? אבל זה לא עשה הבדל. תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בואו לגלות את הגישה נדחתה הדברים הראשונים. כאשר אתה לוחץ על התיקייה זכות, אתה מקבל את האפשרות "שיתוף ואבטחה"? אם לא, בצע את הפעולות הבאות: 1.Click התחל, ולאחר מכן לחץ על המחשב שלי. 2.On בתפריט כלים, לחץ על אפשרויות תיקייה, ולאחר מכן לחץ על הכרטיסייה תצוגה. 3.In את החלק הגדרות מתקדמות, נקה את השתמש בשיתוף קבצים פשוט (מומלץ) תיבת הסימון 4.Click אישור. ברגע שזה נעשה, נכון לחץ על התיקייה שאתה רוצה להיות נגיש, ופגע שיתוף ואבטחה, ולאחר מכן על הכרטיסייה אבטחה. בחר את שם המשתמש שלך ב שמות קבוצות או משתמשים רשימת ולחץ על "אפשר" על שליטה מלאה, ולאחר מכן אישור של דיאלוג. אחר כך זה צריך להיות נגיש. אין צורך להגדיר את IE, פשוט להתעלם את ההנחיות. אם אתה רוצה להשתמש בו עם האלחוטית שלך, אתה יכול להגיד את זה יש לך חיבור לאינטרנט כבר איפשהו שם, אני חושב שזה יהיה לחשב את זה אם יש לך להגדיר את החיבור ב 'חיבורי רשת גם כן. תגיד לאבא שלך לנסות את הברקה CMOS או על ידי העברת המגשרים או לחיצה על לחצן לוח האם. אם זה לא עובד, יש לוודא שהוא מוצא את הכבל unplugged ואת החשמל הנחה בעת החלפת הסוללה וכי הוא משאיר את זה לפחות 5-15 דקות כדי לאפשר את לוח האם כדי "לשכוח" את ההגדרות הישנות. בעתיד, בעיות אלה בדרך כלל ניתן לתקן בעיה יותר בקלות על ידי הפעלת SFC.EXE / scannow על הפעלה הפקודה (התחל -> הפעלה), אשר יסרוק ולתקן את זה אם אתה יכול לעלות חלונות אמור להיות מסוגל לעשות זאת את השחזור גם אם אתה לא יכול.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| תודה, אני מתכוון לנסות את זה ולדווח בחזרה. כאשר יש לי קובץ פגום אני לא יכול לעלות Windows כיוון שהיא לא אתחול ואני לא יודע הניהול של RC לעבור. |
|
| |||
| |||
| תודה אז הרבה! זה עבד ![]() אתה מדהים |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| קבצים מוגנים | מגה | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 23 אוקטובר 2008 03:38 |
| המוגנים על ידי סיסמה. Doc קבצים | Tanto | חבילות Office & Applications | 6 | 7 אוקטובר 2008 12:35 |
| צריך לשחזר קבצים ב FAT16? | sorn | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 4th יוני 2008 02:51 |
| איך לשחזר קבצים מ-Windows באמצעות Linux לחיות CD | Cew27 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 7 | 4th אפריל 2008 03:38 |
| מישהו יכול להדריך אותי כיצד אוכל לשחזר חלק שלי קבצים שנמחקו. | jackson12 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | -17 במאי 2007 02:21 |
| שרשרת כלים | |
| |