![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Jei tik aš paremta dažniau. Na, aš sugadinta failų sistema, ir buvo pasakyta, aš galėti susigrąžinti dokumentus diegiant Windows, ką aš jau turėjo - tai aš. Jis dabar dirba (bet kaip aš universitete visos mano programa diskai yra namuose), negali padaryti daug, bet bent jau ne juodas ekranas ir nebūtis. Taigi, klausimas - kokiu nors būdu grąžinti mano dokumentus? Buvau KOMP admin (kaip ir visi kiti vartotojai - tačiau jų sąskaitos nebuvo apsaugota slaptažodžiu ir jų Mano dokumentai negali paslėpti nuo kitų naudotojų), mano buvo paslėpta. Paspaudę ant jų, sako: "Access Denied". Be to, aš iš tikrųjų turi sudaryti IE? Kai paspaudę nuorodą IE pirmą kartą po to iš naujo įdiegti "Windows" jis atėjo su dial-up ir sukonfigūruoti modemo, I'm going to reikia belaidę. Be to, mano tėtis taip pat yra problemų su savo dviejų sistemų namie, vienas jis dirba Kelionė į darbą ateina ne su mėlyname ekrane pasakyti kažką panašaus į 'Neteisingas įkrovimo prietaisas ", manau, kad to paties kompiuterio negali laikyti laiko arba (tai nustatoma January 1998), jis pasakė, kad jis bandė pakeisti .. CMOS baterija, tai? Bet tai nėra jokio skirtumo. Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Let's figure out Access Denied Daiktai pirma. Kai dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite aplanką, jūs gaunate galimybę "Bendras naudojimas ir sauga"? Jei ne, atlikite šiuos veiksmus: 1.Click Pradėti, tada spustelėkite Mano kompiuteris. 2.On, meniu Įrankiai spustelėkite Aplanko parinktys, tada spustelėkite skirtuką Rodymas. 3.In Advanced Settings skyriuje, aišku Naudoti paprastą bendrą failų naudojimą (rekomenduojama) langelį 4.Click Gerai. Kai tai padaryti, dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite aplanką, kuriame norite būti prieinama, ir paspauskite Bendras naudojimas ir sauga, tada skirtuką Sauga. Pasirinkite vartotojo vardą Grupės ar vartotojo vardai sąrašo ir paspauskite "Leisti" dėl Nuodugnus patikrinimas, tada spustelėkite Gerai iš dialogo. Tuomet ji turėtų būti prieinama. Jūs neturite sukurti IE, tiesiog ignoruoti jo ekrane. Jei norite naudoti ją kartu su savo mobiliojo ryšio, galite pasakyti, kad turite interneto ryšį jau kažkur ten, manau, kad jis bus pav jį, jei turite klausimu įsteigtos "Network Connections", taip pat. Pasakykite tėtis pabandyti mirksi CMOS bet kurios juda džemperiai ar paspausdami ant plokštės mygtuką. Jei tai neveikia, įsitikinkite, kad jis turi išėjimo kabelis atjungtas ir maitinimo išjungti, kai keičiama baterija ir kad jis palieka ne trumpiau kaip 5-15 minučių, kad pagrindinė plokštė su "pamiršta" senus parametrus. Ateityje šias problemas paprastai gali būti nustatomos lengviau paleisdami Sfc.exe / scannow ne Pradėti eilutę (Start -> Run), kurie bus nuskaityti ir ją išspręsti, jei galite patekti į Windows ir turėtų galėti tai padaryti atkūrimo konsolę, taip pat jei jūs negalite.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Thanks, I'll try, kad ir atsiskaito. Kai aš sugadintas failas aš negalėjau patekti į Windows, nes tai ne boot ir aš nežinojo Administratorius leidimas RC. |
|
| |||
| |||
| Ačiū taigi daug! Ji dirbo ![]() You're amazing |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Apsaugotus failus | megabaitas | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 23 spalis 2008 03:38 |
| Apsaugotas slaptažodžiu. Doc failai | Tanto | Office Suites & Applications | 6 | 7 spalis 2008 12:35 |
| Būtina atkurti failus į FAT16? | sorn | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 4 birželis 2008 02:51 |
| Kaip atkurti failus iš Windows naudojant Linux Live CD | Cew27 | Linux & Alternative OS | 7 | 4 balandis 2008 03:38 |
| Ar kas nors veda mane kaip aš galiu susigrąžinti kai mano ištrintus failus. | jackson12 | Windows "operacinės sistemos | 2 | Gegužė 17, 2007 02:21 |
| Temos įrankiai | |
| |