![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja vien es papildinās biežāk. Nu, man bija bojāts sistēmas failu un bija teicis, es varētu atgūt dokumentus, instalējot Windows pār to, kas man jau bija - so I did. Tā šobrīd strādā (bet kā es esmu universitātē visas manas programmas disks ir mājās), nevar darīt daudz, bet vismaz tas nav melna ekrāna nekas. Tātad, jautājums - kādā veidā atgūt manu dokumentus? Man bija comp admin (tāpat kā visi pārējie lietotāji - bet viņu kontā nav aizsargāta ar paroli, un to My Docs nav slēpta no citiem lietotājiem), raktuve bija paslēptas. Par noklikšķinot uz tiem ir rakstīts 'Pieeja liegta'. Arī man tiešām ir jāizveido IE? Nospiežot IE saiti pirmo reizi pēc atkārtotas instalēšanas Windows tā nāca klajā ar dial up un izstrādājot modemu, es esmu būs izmantojot bezvadu. Turklāt mans tētis ir arī problēmas ar savām divām sistēmām mājās, vienu viņš strādā nokļūšanai uz darbu nāk klajā ar zilu ekrānu saka kaut ko līdzīgu "Invalid boot ierīce", es domāju, ka pats dators nevar turēt laiku vai nu (tas ir noteikts 1998 janvārim), viņš teica, viņš mēģināja aizstāt .. CMOS baterija, tas ir? Bet tas nav nekādas starpības. Pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Let's izrēķināt access denied stuff pirmās. Kad peles labo klikšķi mapes, vai jums iespēju "Sharing un Security"? Ja ne, rīkojieties šādi: 1.Click Sākt un pēc tam uz Mans dators. 2.On izvēlnē Rīki noklikšķiniet uz Mapes opcijas un pēc tam noklikšķiniet uz cilnes Skats. 3.In Papildu iestatījumi sadaļā skaidri Izmantot vienkāršo failu koplietošanu (ieteicams) rūtiņu 4.Click OK. Kad tas ir izdarīts, ar peles labo pogu noklikšķiniet uz mapes, kuru vēlaties, lai būtu pieejami, un nospiediet Koplietošana un drošība, pēc tam uz cilnes Drošība. Izvēlieties savu lietotājvārdu grupas vai lietotāja vārdu sarakstu un noklikšķiniet uz "Allow" uz Pilnīga kontrole, tad OK no dialog. Tas tad būtu pieejami. Jums nav izveidot IE, vienkārši ignorēt tās liek. Ja jūs vēlaties izmantot to ar savu bezvadu, jūs varat pateikt, ka jums ir interneta pieslēgums jau ir kaut kur tur, es domāju, ka tas būs rādītājs tam, vai jums ir savienojums, kas izveidots tīkla savienojumus, kā arī. Pastāstiet savam tētis izmēģināt mirgo CMOS vai nu pārvietojot džemperi vai nospiežot pogu uz mātesplati. Ja tas nedarbojas, pārliecinieties, ka viņam ir izejas kabelis atvienots un barošanas pie nomainot akumulatoru un ka viņš atstāj to veic vismaz 5-15 minūtes, lai mātesplatē, lai "aizmirst" veco uzstādījumus. Kas nākotnē, šīs problēmas parasti var noteikt vieglāk darboties SFC.EXE / scannow pie Run ātru (Start -> Run), kura skenēšanas un noteikt to, ja jūs var nokļūt logi un jābūt iespējai to darīt atkopšanas konsoli, kā arī, ja jums nav.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Thanks, I'll try to un ziņot. Kad es saņēmu bojāta failu es nevarēju iekļuvuši Windows, jo tas nav zābaku, un es nezināju admin caurlaide RC. |
|
| |||
| |||
| Paldies tā daudz! Tā strādāja ![]() You're amazing |
![]() |
|
| Bookmarks |