![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Gdybym tylko kopia zapasowa częściej. Cóż, miałem uszkodzony system plików i powiedziano I może być w stanie odzyskać dokumenty poprzez zainstalowanie systemu Windows, co już było - tak zrobiłem. To obecnie pracuje (ale jak ja jestem na uniwersytecie wszystkich moim programie dyski są w domu), nie może zrobić wiele, ale przynajmniej nie jest to czarny ekran nicości. Więc pytanie - w żaden sposób odzyskać moje dokumenty? Byłem comp admin (podobnie jak wszystkich pozostałych użytkowników - ale ich konto nie było chronione hasłem i Moje dokumenty nie ukryty przed innymi użytkownikami), kopalnia zostały ukryte. Klikając na nich mówi "Odmowa dostępu". Również mogę faktycznie musiała utworzyć IE? Po kliknięciu linku IE po raz pierwszy po ponownej instalacji systemu Windows on przyszedł z dial-up i konfiguracji modemu, I'm going to się za pomocą bezprzewodowej. Ponadto, mój tata jest również problemy z jego dwóch systemów w domu, to on pracuje na uzyskanie pracy pochodzi z niebieskim ekranie mówiąc coś w stylu "Nieprawidłowy urządzenie rozruchowe" Myślę, że z tego samego komputera mogą nie utrzymać czas albo (jest to ustalony na styczeń 1998), powiedział on próbował zastępując .. CMOS baterii, to jest? Ale to się nie różnią. Dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Let's dowiedzieć dostępu odmówiono stuff pierwsze. Po kliknięciu prawym przyciskiem myszy folder, to pojawi się opcja "Udostępnianie i zabezpieczenia"? Jeśli nie, należy wykonać następujące kroki: 1.Click Start, a następnie kliknij polecenie Mój komputer. 2.On menu Narzędzia kliknij polecenie Opcje folderów, a następnie kliknij kartę Widok. 3.In sekcji Ustawienia zaawansowane wyczyść pole wyboru Użyj prostego udostępniania plików (zalecane) pole 4.Click OK. Po to zrobić, kliknij prawym przyciskiem myszy folder, który chcesz być dostępne, a trafienie Udostępnianie i zabezpieczenia, a następnie kartę Zabezpieczenia. Wybierz nazwę użytkownika w Nazwy grupy lub użytkownika, a następnie kliknij przycisk "Zezwalaj" na Pełna kontrola, a następnie przycisk OK w oknie dialogowym. To powinno być dostępne. Nie musisz skonfigurować IE, po prostu ignoruje jego monity. Jeśli chcesz korzystać z bezprzewodowego, można powiedzieć to masz połączenie z internetem już gdzieś tam, myślę, że będzie to postać, jeśli masz połączenie ustanowione w Połączenia sieciowe, jak również. Powiedz tata spróbować flashowania pamięci CMOS albo przez przeniesienie skoczków lub naciśnięcie przycisku na płycie głównej. Jeśli to nie działa, upewnij się, że ma on gniazdka kabel odłączony i wyłączanie zasilania przy wymianie baterii, a opuszcza go przez co najmniej 5-15 minut, aby umożliwić płyta do "zapomnieć" starych ustawień. W przyszłości, problemy te mogą być ustalane zazwyczaj łatwiej uruchamiając Sfc.exe / scannow w wierszu polecenia Uruchom (Start -> Uruchom), który skanuje i naprawić to, czy można dostać się do okna i powinien być w stanie to zrobić w konsoli odzyskiwania, jak również jeśli nie możesz.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Thanks, I'll try to i sprawozdania. Kiedy dostałem uszkodzony plik nie może dostać się do systemu Windows, ponieważ nie uruchamia i nie wiem admin legitymacja RC. |
|
| |||
| |||
| Dziękuję więc wiele! Udało się ![]() You're amazing |
![]() |
|