![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| În cazul în care doar am susţinută mai des. Ei bine, am avut un sistem de fişiere corupte şi sa spus I poate fi capabil de a recupera documente prin instalarea Windows peste ce-am avut deja - aşa că am făcut-o. Este acum de lucrări (dar, cum eu sunt la universitate toate discurile mele program sunt acasă), nu poate face mult, dar cel puţin nu e un ecran negru de nimicnicie. Deci, întrebarea - orice modalitate de a recupera documentele mele? Am fost comp admin (aşa cum au fost toate celelalte utilizatori - contul lor, dar nu a fost protejată prin parolă şi îşi meu Docs nu ascunse de la alţi utilizatori), a mea au fost ascunse. Făcând clic pe ele scrie "Accesul interzis". De asemenea, nu am avea de fapt de a crea IE? Când faceţi clic pe link-ul IE, pentru prima dată după ce re-a instala Windows acesta a venit cu dial-up şi setarea modem, voi fi folosiţi fără fir. În plus, tatăl meu este, de asemenea, probleme cu două sisteme de acasă, de-o ca e de lucru la locul de muncă este de a ajunge sa vii cu un ecran albastru spune ceva de genul "invalid boot aparat", cred că acelaşi calculator nu pot păstra de timp, fie (se stabileşte la ianuarie 1998), el a spus că a încercat de înlocuire a lui .. CMOS bateria, nu? Dar asta-i face nici o diferenţă. Mulţumesc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Să dau seama de acces refuzat lucruri mai întâi. Când faceţi clic pe un folder dreapta, ai optiunea "Sharing şi de securitate"? Dacă nu, urmaţi paşii de mai jos: 1.Click Start, apoi pe Computerul meu. 2.On meniul Instrumente, faceţi clic pe Opţiuni folder, apoi faceţi clic pe fila Vizualizare. 3.In în secţiunea Setări avansate, clar de utilizare simplă a fişierelor (recomandat) caseta de validare 4.Click OK. Odată ce se face, click dreapta pe folderul pe care doriţi să fie accesibile, şi a lovit Partajarea şi Securitate, apoi pe fila Securitate. Alegeţi-vă numele de utilizator, în grup sau utilizator nume de listă şi faceţi clic pe "lasă" de la Full Control, apoi OK din caseta de dialog. Aceasta ar trebui să fie accesibile. Nu trebuie sa înfiinţat IE, doar ignora solicitările sale. Dacă doriţi să-l utilizaţi cu dvs. fără fir, puteţi să-i spuneţi-l aveţi o conexiune la internet deja undeva acolo, cred că vom descurca, dacă aveţi de conexiune înfiinţat în Conexiuni în reţea, de asemenea. Spune-i pe tatăl tău să încercaţi clipeste CMOS fie prin mutarea jumperii sau apăsarea unui buton de pe placa de bază. Dacă aceasta nu funcţionează, asiguraţi-vă că acesta are priza cablu unplugged şi sursa de alimentare de pe când de înlocuire a bateriei şi că lasă-te de cel puţin 5-15 minute pentru a permite placa de bază pentru a "uita" vechile setări. În viitor, aceste probleme pot fi, de obicei, mai uşor de stabilit prin rularea Sfc.exe / scannow la Executare prompt (Start -> Run), care va scana şi repara daca poti sa intri în Windows şi ar trebui să fie capabile să facă acest lucru în Consola de recuperare şi dacă nu se poate.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Multumesc, voi incerca ca şi un raport. Când l-am luat un fişier deteriorat, nu am putut obţine în Windows ca nu ar boot şi nu am ştiut de admin pass pentru RC. |
|
| |||
| |||
| Mulţumesc astfel mult! A mers ![]() Esti uimitor |
![]() |
|
| Marcaje |