menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Re-inštalácia systému Windows, možné získať preukaz + súkromné chránené súbory?

Reply

Thread Tools
Old 29 októbra 2008, 03:25
Člen Skupina

Default Re-inštalácia systému Windows, možné získať preukaz + súkromné chránené súbory?

Kéž bych zálohovať častejšie.
No, mal som poškodený systém súborov a bolo mi povedané, môže byť schopný získať späť dokumenty inštaláciou Windows, čo už bolo - tak som to urobil. Teraz pracuje (ale jak jsem na vysokej škole všetky moje program Disky sú doma), nemôžeme urobiť veľa, ale aspoň to nie je čierna obrazovka prázdnota.

Takže otázka - akýkoľvek spôsob, ako obnoviť moje dokumenty? Bol som comp admin (ako boli všetci ostatní používatelia - ale ich účet nebol chránený heslom a ich My Docs nie je skryté od iných užívateľov), dole boli skryté. Kliknutím na nich je napísané 'Prístup zamietnutý'.

Tiež mám vlastne nastaviť IE? Keď kliknete na odkaz IE prvýkrát po re-inštalácii systému Windows je prišiel s voľbou a nastavenie modemu, budem sa pomocou bezdrôtovej.

Navyše, môj otec je tiež problémy s jeho dvoma systémami doma, ten mu to pracuje na získanie práce sa prišiel s modrou obrazovku povedal niečo ako 'Neplatný zavádzací zariadenia', myslím, že na rovnakom počítači nemôže udržať čas to (je to stanovené na január 1998), povedal, že sa pokúsil nahradiť .. CMOS batériu, je to tak? Ale to sa žiadny rozdiel.

Vďaka
Old 29 októbra 2008, 05:47
Darcu Skupina

Default Re-inštalácia systému Windows, možné získať preukaz + súkromné chránené súbory?

Pozrime sa na to, že prístup odmietnutý veci ako prvý. Keď priečinok pravým tlačidlom myši, tak sa dostanete na voľbu "Zdieľanie a zabezpečenie"?

Ak nie, postupujte nasledovne:

1.Click Štart a potom na položku Tento počítač.
2.On v ponuke Nástroje, kliknite na položku Možnosti priečinka a kliknite na kartu Zobrazenie.
3.In Advanced Nastavenia jasné Použiť jednoduché zdieľanie súborov (odporúča sa) políčko
4.Click OK.

Akonáhle to je hotové, kliknite pravým tlačidlom myši na priečinok, ktorú chcete byť prístupné, a udrel Zdieľanie a zabezpečenie a potom na kartu Zabezpečenie. Vyberte si svoje užívateľské meno do skupiny alebo užívateľské meno zoznamu a kliknite na tlačidlo "Povoliť" na Úplné ovládanie a potom OK v dialógovom okne. To by potom malo byť dostupné.

Nemáte nastaviť IE, jednoducho ignorovať jej výzvu. Ak chcete používať s vaším bezdrôtovým, môžete povedať, že máte pripojenie na internet už niekde tam, myslím, že budete na to, ak máte pripojenie nastaviť v Sieťové pripojenia rovnako.

Řekni tátovi vyskúšať prerušovanej CMOS buď premiestnením prepojky alebo stlačením tlačidla na doske. Ak to nefunguje, uistite sa, že má vývod kábla Unplugged a napájanie z batérie pri nahradení a že zanechá ju po dobu najmenej 5-15 minút, aby sa na platni "zabudli" staré nastavenia.

V budúcnosti sa tieto problémy môžu byť zvyčajne stanovená ľahšie spustením Sfc.exe / scannow na riadku Spustiť (Štart -> Spustiť), ktorá bude skenovať a opraviť, ak sa môže dostať do okien a mal by mať možnosť tak urobiť v konzoly na obnovenie aj keď nie je možné.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 30 októbra 2008, 03:10
Člen Skupina

Vďaka, uvidíme skúsiť a správy späť.
Keď som dostal poškodený súbor jsem nemohla dostať do Windows, rovnako ako to nie je boot a já nevěděl, admin preukaz pre RC.
Old 30 októbra 2008, 10:26
Člen Skupina

Ďakujeme vám tak moc!
Funguje
Jsi úžasná
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.