мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Ре инсталиран Уиндоус, могуће да вратим пасс заштићена + приватне датотеке?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 29. Сеп 2008, 03:25
Мембер Гроуп

Default Ре инсталиран Уиндоус, могуће да вратим пасс заштићена + приватне датотеке?

Ако само ЈА подупирач горе чешће.
Па, имао сам оштети датотека систем, а рекао сам мај бити у могућности да вратим документе инсталирањем система Уиндоус више што сам већ имала - па нисам. Она сада ради (али као да сам у свим мојим универзитетски програм дискова су код куће), не може учинити много, али барем то није црни екран ничега.

Дакле, питање - на било који начин опоравити моје документе? Био сам цомп админ (као што су сви други корисници - но њихов рачун није заштићена лозинком и њихове Мы Доцс није сакривен од осталих корисника), моје су скривена. Кликом на њима пише 'Приступ одбијен'.

Такође, ја стварно морам подесити ИЕ? Када кликнете на линк за ИЕ први пут након поновног инсталирања система Уиндоус да је дошао горе са диал уп и постављање Вашег модема, Им 'идући да буде користи радио.

Осим тога, мој тата је такође имају проблема са својим два система код куће, он је онај који ради на доласку на посао долази са плавом екрану рекавши нешто попут 'Инвалид боот уређај', мислим да је исто рачунар не може задржати време било (то је постављена на јануар 1998), он је рекао да је покушао мијењати .. ЦМОС батерија, ис ит? Али то је направљен без разлике.

Хвала
Old 29. Сеп 2008, 05:47
Донаторска Група

Default Ре инсталиран Уиндоус, могуће да вратим пасс заштићена + приватне датотеке?

Лет'с лик из аццесс дениед ствари прво. Када десним тастером миша кликните на фасциклу, да ли сте добили опцију "Схаринг анд Сецуриты"?

Ако не, следите ове кораке:

1.Цлицк Старт, а затим Мы Цомпутер.
2.Он мени Алатке, кликните на Фолдер Оптионс, а затим кликните на Виеу таб.
3.Ин Адванцед Сеттингс одељка, брисање Користи једноставно дељење датотека (Рецоммендед) цхецк бокс
4.Цлицк реду.

Након што је учинио, десним тастером миша кликните на фасциклу коју желите бити доступан, а хит Схаринг анд Сецуриты, а затим картицу Сецуриты. Одаберите своје корисничко име у Групи или Усер намес списка и кликните на "Аллоу" на потпуну контролу, а затим дугме ОК из дијалога. Она би тада требало да буде доступна.

Ви не морате поставити ТЈ, само игнориши његове упутства. Ако желите да користите са Вашим радио, можете рећи да имате интернет везу већ негде тамо, мислим да ћемо за фигура вањска ако имате везу поставити у Нетуорк Цоннецтионс ас уелл.

Реците својим тата за пробати трепери ЦМОС било померање јумперс или притиском на тастер на матичној плочи. Ако се то не ради, проверите да ли има утичницу кабл УНПЛУГГЕД и напајање искључено када је заменио батерију и да он оставља га за барем 5-15 минута да матична плоча дозволити да се "заборави" старе поставке.

У будућности, ови проблеми обично се може лакше фиксне покретањем СФЦ.ЕКСЕ / сцанноу на Рун промпт (Старт -> Рун), који ће испитати и поправити ако се може добити у уиндоус и треба бити у могућности то учинити у конзоле за опоравак као и ако не можете.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 30. Сеп 2008, 03:10
Мембер Гроуп

Хвала, покушаће ћу да те извјештај назад.
Када сам добио оштећене датотеке нисам могао ући у систем Уиндоус као не би боот и ЈА није 'кноткле админ пасс за РЦ.
Old 30. Сеп 2008, 10:26
Мембер Гроуп

Хвала тако много!
Она је радила
Ыоу'ре амазинг
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц