az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Yazılım Genel Sohbet

Register

Yeniden, korunan geçmek geri + özel dosyaları olası Windows'un yüklü?

Reply

Konu Araçları
Old 29 Ekim 2008, 03:25
Üye Grubu

Default Yeniden, korunan geçmek geri + özel dosyaları olası Windows'un yüklü?

Yalnızca ben daha sık yedeklenir.
Ben bozuk bir sistem dosyası vardı ve ben zaten ne vardı üzerine Windows yükleyerek belgeleri kurtarmak mümkün olabilir söylendi - Ben de öyle. Şimdi çalışıyor (ama ben üniversitede tüm programı diskleri evde bulunmaktadır), ancak daha yapamam en azından bilinçsizlik bir siyah ekran değil.

Yani, soru - Belgelerimi kurtarmak için herhangi bir şekilde? Ben yönetici (gibi tüm diğer kullanıcılarla Zorunlu oldu - ama hesabı ve korunan ve Belgelerim diğer kullanıcılardan gizli değil), maden gizli olduğunu şifre değildi. Bu 'Erişim' Reddedildi diyor onlara tıklayarak Açık.

Ayrıca, yapmak Aslında IE kurmak zorunda mı? Telsiz kullanarak yeniden sonra ilk kez IE bağlantı-bu arama olmak ve modem ayarı, ben olacak kadar geldi Windows yükleme tıklayarak.

Buna ek olarak da evde iki sistemleri ile, bir çalışmaya ilgili çalışan bir mavi ekran söylerken 'gibi Geçersiz boot' kadar geliyor, sanırım bu tutmak değil aynı bilgisayarda sorun yaşıyorsanız, babam ise Timne ya (Ocak 1998), dedi o .. CMOS batarya yerine, o çalıştı var?'s set Ama bu fark's made.

Teşekkürler
Old 29 Ekim 2008, 05:47
Bağış Grubu

Dışarı erişim şeyler ilk yalanladı Hadi rakam. Siz "ve Paylaşım seçeneği var Ne zaman sağ tıklayıp bir klasör, Güvenlik"?

Şu adımları izleyin Eğer değilse:

1.Click Başlat'ı ve sonra Bilgisayarım'ı tıklatın.
2.On Araçlar menüsünde, Klasör Seçenekleri'ni tıklatın ve ardından Görünüm sekmesini seçin.
3.In Gelişmiş Ayarlar bölümünde, açıkça Basit dosya paylaşımı kullan () onay kutusunu Önerilen
4.Click Tamam.

Sonra sağ tıklayıp size ulaşılabilir olmak istiyorum klasörü yapılır ve Paylaşım ve Güvenlik, sonra Güvenlik sekmesini çarptı. Seçiniz Grup veya kullanıcı adları listesinde tıklayın ve kullanıcı adınız "" Tam Denetim, sonra da iletişim dışına Tamam izin ver. Daha sonra erişilebilir olmalıdır.

IE kurmak için, sadece kendi istemleri görmezden yok. Eğer kablosuz, daha önce bir yerde, orada bir internet bağlantısı varsa anlarım kullanmak istiyorsam eğer bağlantı Ağ Bağlantıları de oluşturduğunuzda onu anlamaya edeceğiz düşünüyorum.

Ya jumper'ların veya anakart üzerindeki bir düğmeye basarak hareket ettirerek CMOS sönüyorsa denemek için baban söyle. Bu işe yaramazsa, o prizine kablo olduğundan emin olun ve bataryayı yerine kapatma, güç kaynağı ve unplugged onun en az 5-15 dakika "" eski ayarları unutmak için anakart izin vermek için dışarı çıkar.

Gelecekte, bu sorunları genellikle daha kolay SFC.exe çalıştırarak sabit olabilir / the çalışır scannow (Başlat istemi -> Çalıştır) olan tarama ve tamir eğer Windows ve ne gerekir alabilirsiniz Kurtarma de eğer değil konsol.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 30 Ekim 2008, 03:10
Üye Grubu

Teşekkürler, ve geri rapor çalışacağım.
Bir bozuk Windows girmek couldn't dosya var gibi de değil açılış ve RC için yönetim geçmek bilmiyordum.
Old 30 Ekim 2008, 10:26
Üye Grubu

Teşekkürler bu nedenle fazla!
İşe yaradı
Müthiş olduğunuzda
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından