![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Якщо б я тільки резервне копіювання і частіше. Ну, я мав ушкоджену файлову систему і мені сказали можуть відновити документи, встановивши Windows над тим, що в мене вже була - так я і зробив. Вона тепер працює (але, як я в університеті всі мої диски програмі на дому), не може зробити багато чого, але принаймні це не чорний екран небуття. Таким чином, питання - яким-небудь чином відновити мої документи? Я був Comp Admin (як і всіх інших користувачів - але рахунок був не захищений паролем і їх Мої документи не прихована від інших користувачів), були приховані мої. При натисканні на них говорить: "Відмовлено в доступі. Крім того, я насправді потрібно створити IE? При натисканні на посилання для IE вперше після повторної установки Windows він підійшов з дозвону та налаштування модему, я збираюся використовувати бездротові. Крім того, мій батько також виникли проблеми з двома системами на дому, яку він працює на отриманні на роботу приходить з синім екраном говорив щось на зразок 'Неправильний завантажувального пристрою ", я думаю, той же комп'ютер не може тримати Час або (він встановлений на січень 1998 року), він сказав, що він намагався замінити .. батареї CMOS, чи не так? Але це не має значення. Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Давайте з'ясуємо доступі відмовлено речі в першу чергу. Коли ви клацніть правою кнопкою миші папку, ви отримуєте опцію "Загальний доступ і безпека"? Якщо ні, виконайте наступні дії: 1.Click Пуск і виберіть пункт "Мій комп'ютер". 2.За меню Сервіс виберіть пункт Властивості папки та відкрийте вкладку Вид. 3.In розділі Додаткові параметри зніміть Використовувати простий спільний доступ до файлів (рекомендовано) 4.Click ОК. Як тільки це буде зроблено, клацніть правою кнопкою миші папку, яку Ви хочете, щоб бути доступними, і вдарив Загальний доступ і безпека, а потім на вкладці Безпека. Виберіть ім'я користувача у групу або список імен користувачів і натисніть кнопку "Дозволити" на повний доступ, потім ОК з діалогового вікна. Вона повинна бути доступною. Ви не повинні налаштувати IE, просто ігнорувати його вказівок. Якщо ви хочете використовувати його з вашим бездротовим, можна сказати вона у вас є підключення до Інтернету, вже десь там, я думаю, що вирішити її, якщо у вас є підключення встановити в мережних підключень, а також. Розкажіть ваш тато, щоб спробувати блимати CMOS або переміщення перемичок або натисканням кнопки на платі. Якщо це не працює, переконайтеся, що він має вихід кабелю Unplugged та електроживлення Off при заміні батареї, і що він залишає її протягом не менше 5-15 хвилин, щоб дозволити плати "забути" старі налаштування. У майбутньому ці проблеми можуть бути встановлені більш легко, виконавши SFC.EXE / SCANNOW в командному рядку (Start -> Run), який буде перевіряти і виправляти її, якщо ви можете отримати у вікна і повинні бути в змозі робити це в Консоль відновлення, як добре, якщо ви не можете.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Дякую, я постараюся що і доповісти. Коли я отримав пошкодженого файлу я не міг потрапити в Windows як вона не завантажиться, і я не знаю адміністратора пропуск на КР. |
|
| |||
| |||
| Спасибо так багато! Він працював ![]() Ти дивно |