по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Наистина бавно прехвърляне на файлове.

Reply

Нишка Инструменти
Old 27-ми Март 2008, 03:54
Новите държави Група

Default Наистина бавно прехвърляне на файлове.

Здравейте, наскоро, когато се опитвам да изтеглите файлове от интернет сайт или мен палец карам, че е като за 20 минути за 600KB файл за трансфер в "My Computer", сега аз не съм много сигурен, дали той има нещо с регистъра или Моите Компютър, че обикновено отнема разделно второ, всяка помощ ще бъде оценена.

Благодарности
Old 27-ми Март 2008, 04:10
Номер на групата

Default Наистина бавно прехвърляне на файлове.

Има ли връщане към нормално поведение, ако мощност всяка част от оборудването на разстояние, брои до десет, а след това да го направите резервно копие на всички отново в разумен ред (най-близкия интернет обратно към компютъра)?

Ако не, какво ви води оборудването в тази държава, на следващия път? Просто чакат определен период, или да стартират програма, или какво?

Може би бихте могли да опишете вашите среда. Полезна информация ще бъде вашият компютър производителя и модела, неговата операционна система и кръпка ниво, независимо дали сте се в интернет с две кутии и простря част от поредицата, за сортиране на детайлност. О, и това, което сегашните ви вземат предпазни мерки срещу нежелано вирус / троянски кон / злонамерен софтуер / рекламен инфекция и дали сканирани за тях наскоро и какво резултатът беше.

Моята система: Тим

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Дънната платка:
Asus A8N-VM CSM
RAM памет:
Корсар PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Графична карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Череша RS 6000 M клавиатура
Hard Drive (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / и поддържане на
Оптично устройство (а):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Дело / PSU:
Thermaltake сопрано
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монитор (и):
SXGA плосък панел
Операционна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Прехвърляне на контакти за Outlook 2003 Ballnplaya Офис Suites & Приложения 0 31 май 2009 г. 13:52
Компютър е бавно и всички EXE файлове са повредени alkeshpal Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 1 25 Окт 2008 03:21
Прехвърляне на интернет настройки, като някои неприятности. usernamecriteriasuck Общи Софтуер Чат 3 18 Окт 2008 07:29
Помощ за прехвърляне на всичко, за друг случай! frigger Общи Хардуер Чат 2 21 Дек 2007 07:29
Прехвърляне на файлове 961 Дискове & сменяемите носители 9 24 Юни 2007 06:43
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc