manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Zaista sporo Prijenos datoteka.

Reply

Thread Tools
Old 27 ožujak 2008, 03:54
Novi član grupe

Pozdrav, u posljednje vrijeme našto JA pokušati preuzimanje datoteka s web stranicom ili mi palac voziti, to jest uzimanje oko 20 minuta za 600kb datoteku za prijenos u "My Computer", sada nisam previše siguran ako ima nešto s mojim registra ili Computer, to obično traje jedan djelić sekunde, bilo koji pomoć htijenje biti poštovati.

Hvala
Old 27 ožujak 2008, 04:10
Donatorska Grupa

Da li ga vratiti u normalno ponašanje ako vlast svaki komad opreme off, računati do deset i onda se sve to dovede natrag gore opet u razumnom reda (najbliže internet natrag prema računala)?

Ako on ne, što izaziva da u svoju opremu države sljedeći put? Samo čekamo fiksnog perioda, ili pokrenete program ili što?

Možda biste mogli opisuju Vašu okolinu. Korisne detalje bilo bi vaše računalo proizvođača i modela, njegova operativnog sustava i patch nivou, da li se na internetu sa dva tins i pruži komadić string, da kakav detalj. Oh, i ono što vam trenutni predostrožnosti poduzeti protiv neželjene virus / trojanski konj / štetnih sadržaja / adware infekcije i da li za njih nedavno skeniraju, a što je rezultat bio.

My System: Tim

Procesor (i):
Athlon 64 3500 +
Matične ploče:
Asus A8N-VM CSM
RAM memorija:
Gusar PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafička kartica (e):
nVidia Geforce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tipkovnici
Tvrdi disk (i):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s održavati
Optički pogon (e):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake sopran
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA Flat Panel
Operacijski sustav (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.