mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Tikrai lėtai perkelti failus.

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 27, 2008, 03:54
Naujas Narys

Default Tikrai lėtai perkelti failus.

Sveiki, pastaruoju metu, kai bandau siųstis failus iš interneto ar man nykščio vairuoti, tai, atsižvelgiant apie 20 minučių, 600KB failą perkelti į "My Computer", dabar aš esu ne per daug tikrai, jei jis ką nors su registro arba Mano Kompiuteris, ji paprastai trunka sekundės dalį, bet padėti bus įvertintas.

Ačiū
Old Kovas 27, 2008, 04:10
Donorų grupės

Default Tikrai lėtai perkelti failus.

Ar jis normaliai elgtis, jei Jums kas elektros įrangos ne gabalas, suskaičiuokite iki dešimt, o vėliau jį vėl visi atgal į priimtiną tvarką (artimiausia interneto grįžti prie kompiuterio)?

Jei taip, kas skatina savo įrangą į tą valstybę, kai kitą kartą? Laukia nustatytą laikotarpį, arba naudoti programą, ar ką?

Patikrinkite galėtumėte apibūdinti savo aplinką. Naudinga informacija bus kompiuterio gamintojas ir modelis, jo operacinė sistema ir pleistras lygiu, ar jums ant interneto su dviem skardines ir ištempti virvę, kad detaliai rūšiuoti. Oi, ir kas šiuo metu jūs imtis atsargumo priemonių kovojant su nepageidaujamu virusu / Trojos arklys / Malware / Adware infekcija ir ar jums nuskaityti jiems pastaruoju metu ir ką rezultatas buvo.

Mano sistema: Timas

Procesorius (-iai):
Athlon 64 3500 +
Pagrindinė plokštė:
Asus A8N-VM CSM
RAM atmintis:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Garso plokštė:
Vyšnių RS 6000 m klaviatūra
Kietasis diskas (-ai):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s palaikyti
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitorius (-ai):
SXGA plokščiasis
Operacinė sistema (-os):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.