![]() |
|
| |||
| |||
| Hi, nesen, kad mēģinu lejupielādēt failus no mājas lapas vai man īkšķis disku, tā veic aptuveni 20 minūtes 600kb failu pārskaitīt uz "My Computer", tagad es neesmu pārāk pārliecināts, ja tas ir kaut kas ar reģistra vai Mana datoru, to parasti veic pa daļām, otrkārt, jebkura palīdzība būs appreciated. Pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai tā atgriešanās normālā uzvedības, ja jūs jauda katru iekārtu off, skaits ir desmit un tad lai to visu atpakaļ uz augšu vēlreiz pamatotu rīkojumu (tuvākā internetā atpakaļ uz datoru)?
Ja tas tā ir, kas izsauc jūsu aprīkojuma ka valsts nākamreiz? Tikai gaida noteiktu laiku, vai darba programmu, vai kas? Varbūt Jūs varētu aprakstīt savu vidi. Noderīga informācija būtu Jūsu datora ražotāja un modeļa, tās operētājsistēmas un plāksteris līmenī, vai jums uz internetu ar diviem burkās un izstiepts gabals stīgu, ka sava veida detaļas. Ak, un kas pašreizējās piesardzības jūs lietojat pret nevēlamu vīrusu / Trojas zirgs / malware / adware infekcija, un vai Jums skenēti tiem nesen, un to rezultāts bija. Mana sistēma: Tim
|