menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Naozaj pomalý prenos súborov.

Reply

Thread Tools
Old 27 marca 2008, 03:54
Nový člen skupiny

Default Naozaj pomalý prenos súborov.

Ahoj, nedávno, keď sa snažím sťahovať súbory z webovej stránky alebo mi palce disku, pričom je to asi 20 minút na 600 kb súbor previesť do "Tento počítač", teraz nie som príliš istý, ak má niečo s registrom alebo môj počítačom, je zvyčajne trvá zlomok sekundy, pomoc ocenia.

Vďaka
Old 27 marca 2008, 04:10
Darcu Skupina

Default Naozaj pomalý prenos súborov.

Je to návrat k normálnemu správaniu, pokiaľ ste moc každé zariadenie vypnúť, počítať do desať a potom ju zase späť v primeranom stave (najbližší internetu späť k počítaču)?

Ak tomu tak je, čo spúšťa vaše zariadenie do stavu, že sa nabudúce? Len čakajú dobu určitú, alebo spustiť program, alebo čo?

Možno by ste mohli opísať prostredie. Užitočných informácií by počítač výrobcu a modelu, jeho operačný systém a opravy úroveň, či už sa dostanete na internet s dvoma schránkach a napne špagát, že akési detail. Aha, a čo vám súčasné opatrenia proti nevyžiadanej vírus / trójskych koní / malware / adware infekcie a či si za nich nedávno skenovaniu a aký bol výsledok.

Môj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základná doska:
Asus A8N-VM CSM
Pamäť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržanie
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operačný systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Prenos kontaktov aplikácie Outlook 2003 Ballnplaya Office & Aplikácie 0 31. mája 2009 13:52
Počítač je pomalý a všetky exe súbory sú poškodené alkeshpal Virus, spyware a bezpečnosť 1 25. októbra 2008 03:21
Prenos nastavenia internetu, ktoré majú nejaké problémy. usernamecriteriasuck Všeobecné Software Chat 3 18. október 2008 07:29
Pomoc všetko previesť na iné veci! frigger Všeobecné Hardware Chat 2 21. december 2007 07:29
Prenos súborov 961 Drives & Removable Media 9 24. júna 2007 06:43
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.