![]() |
|
| |||
| |||
| Eğer kayıt defterinde veya var Merhaba, son zamanlarda ne zaman i indirmek dosyaları için bir web sitesi veya yaz başparmak sürücü deneyin, bir 600KB dosya için bir "Bilgisayarım", şimdi ben de emin değilim aktarmak için yaklaşık 20 dakika alıyor Benim Bilgisayar, bu normal, herhangi bir yardım takdir edilecektir kırma ikinci alır. Teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| On Eğer güç donanımları dışı her parça, count Normal davranışlar ve daha sonra geri mu onu getirmek tüm geri tekrar makul bir sırada (yakın internet geri bilgisayara doğru)?
Bu da, ne devlet sonraki halinde donanımları tetikler? Sadece sabit bir süre bekleyen veya bir program veya çalışan ne? Belki de ortamı tarif olabilir. Faydalı detayları bilgisayar üreticisi ve model olacak, kendi işletim sistemi ve yama seviyesi, ister internet üzerine iki teneke ve dize bir uzatılmış parçası detay bu tür ile. Oh, ne mevcut önlemleri istenmeyen virüs karşı / Truva atı almak / kötü amaçlı yazılım / Adware enfeksiyon ya onlar için son ve taranmış sonuç ne oldu. Benim Sistemi: Tim
|