менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Дуже повільний передачі файлів.

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 2008 березень, 03:54
Нові члени групи

Default Дуже повільний передачі файлів.

Привіт, недавно, коли я намагаюся завантажити файли з веб-сайту або мені флеш-накопичувач, він приймає близько 20 хвилин для 600Kb файлів для передачі в "Мій комп'ютер", тепер я не зовсім впевнений, якщо він має щось з реєстром або "Мої комп'ютер, він зазвичай займає частки секунди, будь-яка допомога буде оцінена.

Спасибо
Old 27 2008 березень, 04:10
Донор групи

Default Дуже повільний передачі файлів.

Лі це повернення до нормального поведінки, якщо влада кожен елемент обладнання Off, рахувати до десяти, а потім звести все це назад знову в розумний порядок (найближчий тому до інтернету комп'ютера)?

Якщо це так, що пуски обладнання на територію цієї держави наступного разу? Тільки й чекає на певний строк, або запустити програму, або як?

Може бути, ви могли б описати навколишнє середовище. Корисно докладна інформація буде вашим виробника і модель комп'ютера, операційної системи та виправлення рівня, будь ви отримаєте на інтернет з двома банками, і натягнута мотузка, такого роду деталей. Ох, і які поточні ви вжити заходів обережності проти небажаних вірусів / Trojan Horse / Malware / Adware-інфекції та відскановані Чи ви для них останнім часом і які результати були.

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.