![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| когато turnon моята система извежда съобщение "рестартира или изберете правилното устройство или поставете начално зареждане медиите за устройство ..." Какво трябва да направя ... Аз печеля xp2 версия ... Аз опитах всички начини, които не мога. Проверих harddrive, кабели, BIOS също. да показва едно и също послание .. PLS да ми помогне .... |
|
| |||
| |||
| Знаете ли просто изграждане на това нещо или ремонтирам нещо? Това звучи като обувка ред във вашия BIOS не е прав. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Само построени нови компютъра: Отскачам и Изберете Правилната обувка план издаване | pcn00b | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 16-ти ноември, 2009 година 00:47 |
| Не зареждане устройство налични стачка F1 да опитаме обувка F2 за настройка на комунални услуги - инсталиране на жаргон | hbees888 | Windows операционни системи | 1 | 25 май 2009 г. 23:01 |
| "обувка устройство" съобщение за грешка | damadmonkey | Дискове & сменяемите носители | 8 | 30 януари 2009 година 15:18 |
| Къса подстрижка към "Устройство мениджър" | ashmehta | Windows операционни системи | 6 | 20 Август, 2008 14:49 |
| "Недостъпен - устройството липсва" | DynamicMK | В мрежа, модеми & VoIP | 9 | 17 Март 2008 12:17 |
| Нишка Инструменти | |
| |