menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

"Restartovat nebo vybrat správné spouštěcí zařízení nebo vložení média do boot device"

Reply

Thread Nástroje
Old 8. června 2009, 21:35
Nový člen skupiny

Default "Restartovat nebo vybrat správné spouštěcí zařízení nebo vložení média do boot device"

turnon i když můj systém zobrazí zprávu
"reboot nebo vybrat správné spouštěcího zařízení, nebo vložit do přístroje zaváděcí média ..."
Co bych měl udělat ... jsem vyhrát xp2 verzi ... jsem vyzkoušeli všechny způsoby, které mohu. i zkontrolovat pevný disk, kabely, bios rovněž. i zobrazí stejnou zprávu .. pls pomozte mi ....
Old 8. června 2009, 23:28
Dárce Skupina

Default "Restartovat nebo vybrat správné spouštěcí zařízení nebo vložení média do boot device"

Jste se prostě stavět to předělat nebo něco jiného? Vypadá to, že zaváděcí pořadí v BIOSu není správné.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Jen vybudování nových PC: Znovuzrození a vyberte Správné zaváděcího zařízení Výtisk pcn00b Procesory, základní desky & RAM 1 16.listopadu 2009 00:47
No boot zařízení stávku f1 na f2 boot opakujte pro nastavení utility - Cant instalovat hbees888 Operační systémy Windows 1 25. května 2009 23:01
"boot device" chybová zpráva damadmonkey Drives & Removable Media 8 30. ledna 2009 15:18
Zkratka pro "Device Manager" ashmehta Operační systémy Windows 6 20. Srpen 2008 14:49
"Nedostupný - zařízení chybí" DynamicMK Sítě, Modemy & VoIP 9 17. března 2008 12:17
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.