![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| turnon i když můj systém zobrazí zprávu "reboot nebo vybrat správné spouštěcího zařízení, nebo vložit do přístroje zaváděcí média ..." Co bych měl udělat ... jsem vyhrát xp2 verzi ... jsem vyzkoušeli všechny způsoby, které mohu. i zkontrolovat pevný disk, kabely, bios rovněž. i zobrazí stejnou zprávu .. pls pomozte mi .... |
|
| |||
| |||
| Jste se prostě stavět to předělat nebo něco jiného? Vypadá to, že zaváděcí pořadí v BIOSu není správné. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jen vybudování nových PC: Znovuzrození a vyberte Správné zaváděcího zařízení Výtisk | pcn00b | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 16.listopadu 2009 00:47 |
| No boot zařízení stávku f1 na f2 boot opakujte pro nastavení utility - Cant instalovat | hbees888 | Operační systémy Windows | 1 | 25. května 2009 23:01 |
| "boot device" chybová zpráva | damadmonkey | Drives & Removable Media | 8 | 30. ledna 2009 15:18 |
| Zkratka pro "Device Manager" | ashmehta | Operační systémy Windows | 6 | 20. Srpen 2008 14:49 |
| "Nedostupný - zařízení chybí" | DynamicMK | Sítě, Modemy & VoIP | 9 | 17. března 2008 12:17 |
| Thread Nástroje | |
| |