kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

"Újraindítás vagy válassza a megfelelő boot eszközt vagy helyezze be a boot média eszköz"

Reply

Téma eszközök
Old Június 8. 2009, 21:35
Új tag Csoport

Default "Újraindítás vagy válassza a megfelelő boot eszközt vagy helyezze be a boot média eszköz"

mikor én turnon rendszer megjelenít egy üzenetet
"reboot vagy válassza a megfelelő boot eszközt vagy helyezze be a boot media eszköz ..."
Mit tegyek ... Én győzelem xp2 változat ... megpróbáltam minden módon, hogy tudok. Megnéztem merevlemez, kábelek, BIOS-t is. Én meg ugyanazt az üzenetet .. pls help me ....
Old Június 8. 2009, 23:28
Donor Group

Default "Újraindítás vagy válassza a megfelelő boot eszközt vagy helyezze be a boot média eszköz"

Te csak építeni ezt a dolgot, vagy újra valamit? Úgy hangzik, mint a csomagtartó, hogy a BIOS-ban nincs rendben.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Csak épített ki új PC: újraindítás és Select Proper Boot Device Kiadás pcn00b Processzorok, alaplapok és RAM 1 November 16, 2009 00:47
No boot device available sztrájk f1, hogy újra boot f2 a Setup Utility - Cant install hbees888 A Windows operációs rendszerek 1 25. május 2009 23:01
"boot device" hibaüzenet damadmonkey Drives & Removable Media 8 30. január 2009 15:18
Rövid vágott "Device Manager" ashmehta A Windows operációs rendszerek 6 20. augusztus 2008 14:49
"Unavailable - berendezés hiányzik" DynamicMK Hálózatépítés, Modems & VoIP 9 17. március 2008 12:17
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.