mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

"Paleiskite arba pasirinkite tinkamą batų prietaiso arba įterpti įkrovos žiniasklaidos prietaisas

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 8, 2009, 21:35
Naujas Narys

Default "Paleiskite arba pasirinkite tinkamą batų prietaiso arba įterpti įkrovos žiniasklaidos prietaisas

kai turnon Mano sistema rodo pranešimą
"perkrauti arba pasirinkite tinkamą batų prietaiso arba įrašyti boot žiniasklaidos įrenginys ..."
Ką turėčiau daryti ... turiu laimėti XP2 versija ... Aš išbandžiau visus būdus, kad galiu. I patikrinti diską, kabeliai, taip pat BIOS. man rodo tą patį pranešimą .. pls help me ....
Old Birželis 8, 2009, 23:28
Donorų grupės

Default "Paleiskite arba pasirinkite tinkamą batų prietaiso arba įterpti įkrovos žiniasklaidos prietaisas

Ar tiesiog sukurti šį dalyką arba pakartoti ką nors? Skamba įkrovos tvarką BIOS nėra nustatyta teisė.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.