![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| turnon kiedy mój system wyświetli komunikat "reboot lub wybierz odpowiednie urządzenie rozruchowe lub włóż do urządzenia rozruchu mediów ..." Co mam zrobić ... Mam wygrać xp2 wersji ... i próbowali wszystkich sposobów, że mogę. sprawdzane i dysków twardych, kable, również BIOS. i wyświetla ten sam komunikat .. pls help me .... |
|
| |||
| |||
| Czy wystarczy zbudować tej rzeczy lub powtórzyć coś? Wygląda rozruchu w celu BIOS nie jest ustawiony w prawo. |
![]() |
|
| Zakładki |
Podobne wątki | ||||
| Wątek | Thread Starter | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Wystarczy zbudować New PC: Reboot and Select Proper Zeszyt Boot Device | pcn00b | Procesorów, pamięci RAM i Motherboards | 1 | 16 listopada 2009 00:47 |
| Nr uruchomić urządzenie strajku f1 do f2 spróbuj uruchomić narzędzie do konfiguracji - Cant zainstalować | hbees888 | Windows Operating Systems | 1 | 25 maj 2009 23:01 |
| "urządzenie rozruchowe" komunikat | damadmonkey | Removable Media Drives & | 8 | 30 styczeń 2009 15:18 |
| Krótki wykrojona do "Menedżera urządzeń" | ashmehta | Windows Operating Systems | 6 | 20 sierpień 2008 14:49 |
| "Unavailable - urządzenia brakuje" | DynamicMK | Networking, Modems & VoIP | 9 | 17 marca 2008 12:17 |
| Narzędzia wątku | |
| |