mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > General Chat Software

Register

"Reboot sau selectaţi buna sau dispozitiv de boot-boot-media pentru a introduce aparatul"

Reply

Thread Tools
Old 8 iunie 2009, 21:35
Noile state Group

Default "Reboot sau selectaţi buna sau dispozitiv de boot-boot-media pentru a introduce aparatul"

atunci când i turnon sistemul meu afişează un mesaj
"reboot sau selectaţi buna boot sau dispozitiv de boot-media pentru a insera dispozitiv ..."
Ce trebuie să fac ... am câştiga xp2 versiune ... am incercat toate modalitatile care pot. Am verificat harddrive, cabluri, BIOS-ul de asemenea. i afişează acelaşi mesaj .. pls ajuta-ma ....
Old 8 iunie 2009, 23:28
Grupul de donator

Default "Reboot sau selectaţi buna sau dispozitiv de boot-boot-media pentru a introduce aparatul"

Ai doar construi acest lucru sau reface ceva? Se pare ca ordinea de bootare in BIOS-ul nu este configurat corect.
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Doar Construit noi PC: Reboot si Selecteaza apariţiei Proper Boot Device pcn00b Procesoare, Placi de baza si RAM 1 16 noiembrie 2009 00:47
Nu dispozitiv de boot disponibile grevă F1 pentru a reîncerca boot F2 pentru setup utilitate - Cant instala hbees888 Sisteme de operare Windows 1 25 mai 2009 23:01
"dispozitiv de boot" mesaj de eroare damadmonkey Drives & Removable Media 8 30 ianuarie 2009 15:18
Tunsoare scurtă la "Device Manager" ashmehta Sisteme de operare Windows 6 20 august 2008 14:49
"Indisponibil - dispozitiv care lipsesc" DynamicMK Networking, Modemuri & VoIP 9 17 martie 2008 12:17
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.