![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| atunci când i turnon sistemul meu afişează un mesaj "reboot sau selectaţi buna boot sau dispozitiv de boot-media pentru a insera dispozitiv ..." Ce trebuie să fac ... am câştiga xp2 versiune ... am incercat toate modalitatile care pot. Am verificat harddrive, cabluri, BIOS-ul de asemenea. i afişează acelaşi mesaj .. pls ajuta-ma .... |
|
| |||
| |||
| Ai doar construi acest lucru sau reface ceva? Se pare ca ordinea de bootare in BIOS-ul nu este configurat corect. |
![]() |
|
| Marcaje |
Similar Threads | ||||
| Fir | Thread Starter | Forum | Răspunsurile | Ultimul mesaj |
| Doar Construit noi PC: Reboot si Selecteaza apariţiei Proper Boot Device | pcn00b | Procesoare, Placi de baza si RAM | 1 | 16 noiembrie 2009 00:47 |
| Nu dispozitiv de boot disponibile grevă F1 pentru a reîncerca boot F2 pentru setup utilitate - Cant instala | hbees888 | Sisteme de operare Windows | 1 | 25 mai 2009 23:01 |
| "dispozitiv de boot" mesaj de eroare | damadmonkey | Drives & Removable Media | 8 | 30 ianuarie 2009 15:18 |
| Tunsoare scurtă la "Device Manager" | ashmehta | Sisteme de operare Windows | 6 | 20 august 2008 14:49 |
| "Indisponibil - dispozitiv care lipsesc" | DynamicMK | Networking, Modemuri & VoIP | 9 | 17 martie 2008 12:17 |
| Thread Tools | |
| |