menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

"Reštartovať alebo vybrať správne spúšťacie zariadenia alebo vložení média do boot device"

Reply

Thread Tools
Old 8. júna 2009, 21:35
Nový člen skupiny

Default "Reštartovať alebo vybrať správne spúšťacie zariadenia alebo vložení média do boot device"

turnon aj keď môj systém zobrazí správu
"reboot alebo vybrať správne spúšťacieho zariadenia, alebo vložiť do prístroja zavádzacie médiá ..."
Čo by som mal urobiť ... som vyhrať xp2 verziu ... jsem vyskúšali všetky spôsoby, ktoré môžem. aj skontrolovať pevný disk, káble, bios tiež. i zobrazí rovnakú správu .. pls pomozte mi ....
Old 8. júna 2009, 23:28
Darcu Skupina

Default "Reštartovať alebo vybrať správne spúšťacie zariadenia alebo vložení média do boot device"

Ste sa jednoducho stavať to předělat alebo niečo iné? Vyzerá to, že zavádzací poradí v BIOSu nie je správne.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Len vybudovanie nových PC: Znovuzrodenie a vyberte Správne zavádzacieho zariadenia Výtlačok pcn00b Procesory, základné dosky & RAM 1 16.listopadu 2009 00:47
No boot zariadenia štrajk f1 na f2 boot opakujte pre nastavenie utility - Cant inštalovať hbees888 Operačné systémy Windows 1 25. mája 2009 23:01
"boot device" chybové hlásenie damadmonkey Drives & Removable Media 8 30. januára 2009 15:18
Skratka pre "Device Manager" ashmehta Operačné systémy Windows 6 20. August 2008 14:49
"Nedostupný - zariadenie chýba" DynamicMK Siete, Modemy & VoIP 9 17. marca 2008 12:17
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.