![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| turnon aj keď môj systém zobrazí správu "reboot alebo vybrať správne spúšťacieho zariadenia, alebo vložiť do prístroja zavádzacie médiá ..." Čo by som mal urobiť ... som vyhrať xp2 verziu ... jsem vyskúšali všetky spôsoby, ktoré môžem. aj skontrolovať pevný disk, káble, bios tiež. i zobrazí rovnakú správu .. pls pomozte mi .... |
|
| |||
| |||
| Ste sa jednoducho stavať to předělat alebo niečo iné? Vyzerá to, že zavádzací poradí v BIOSu nie je správne. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Len vybudovanie nových PC: Znovuzrodenie a vyberte Správne zavádzacieho zariadenia Výtlačok | pcn00b | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 16.listopadu 2009 00:47 |
| No boot zariadenia štrajk f1 na f2 boot opakujte pre nastavenie utility - Cant inštalovať | hbees888 | Operačné systémy Windows | 1 | 25. mája 2009 23:01 |
| "boot device" chybové hlásenie | damadmonkey | Drives & Removable Media | 8 | 30. januára 2009 15:18 |
| Skratka pre "Device Manager" | ashmehta | Operačné systémy Windows | 6 | 20. August 2008 14:49 |
| "Nedostupný - zariadenie chýba" | DynamicMK | Siete, Modemy & VoIP | 9 | 17. marca 2008 12:17 |
| Thread Tools | |
| |