![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| кад сам турнон мој систем ће приказати поруку "поновно подизање система или правилан избор боот уређаја или убаците боот медиј уређаја ..." Шта да радим ... Имам уин ксп2 верзија ... Покушао сам све начине да могу. И цхецкед харддриве, каблови, такође БИОС. Ја приказује исту поруку .. плс помоћ мене .... |
|
| |||
| |||
| Јесте ли ово само изградити или наново нешто? То звучи као боот ред за твој БИОС није постављен десно. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Само градње новог рачунара: Поново Изаберите Правилна и покретачки уређај издање | пцн00б | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 16. новембар 2009 00:47 |
| Не боот уређај доступан сстрајк Ф1 да поново боот Ф2 за сетуп Утилиты - Цант инсталирате | хбеес888 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 25 мај 2009 23:01 |
| "боот девице" порука о грешци | дамадмонкеы | Дривес & Измјењиви медији | 8 | 30 јануар 2009 15:18 |
| Кратки рез на "Девице Манагер" | асхмехта | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 6 | 20 аугуст 2008 14:49 |
| "Недоступно - уређај нестало" | ДынамицМК | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 9 | 17 март 2008 12:17 |
| Тхреад Тоолс | |
| |