az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Yazılım Genel Sohbet

Register

Cihaza "Reboot veya uygun boot veya eklemek önyükleme medya"

Reply

Konu Araçları
Old 8 Haziran 2009, 21:35
Yeni Üye Grubu

Default Cihaza "Reboot veya uygun boot veya eklemek önyükleme medya"

ne zaman i turnon benim sistem bir mesaj görüntüler
cihaza "yeniden doğmuş veya uygun boot veya eklemek önyükleme medya ..."
ne yapmalıyım ... Ben xp2 sürümü kazanmak var ... Tüm yollar i için çalıştılar. i BIOS da sabitdisk, kabloları kontrol ettim. i aynı mesaj .. pls .... bana yardım görüntüler
Old 8 Haziran 2009, 23:28
Bağış Grubu

Default Cihaza "Reboot veya uygun boot veya eklemek önyükleme medya"

Sadece bu şey inşa ya da yeniden mi? Bu senin BIOS açılış sırasını gibi sesler yoktur doğru.
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sadece Yeni PC: Reboot ve Seç Proper Boot Device Sayı Dahili pcn00b CPU'lar Anakartlar & RAM 1 16 Kasım 2009 00:47
No boot kullanılabilir grev f1 kurulum yardımcı programı için önyükleme f2 için tekrar - Cant yüklemek hbees888 Windows İşletim Sistemleri 1 25 May 2009 23:01
"boot" hata iletisi damadmonkey Sürücüler ve Taşınabilir Medya 8 30. Ocak 2009 15:18
"Aygıt Yöneticisi" için kısa kesilmiş ashmehta Windows İşletim Sistemleri 6 20. Ağustos 2008 14:49
"Kullanılamıyor - cihazın eksik" DynamicMK Ağ, Modemler & VoIP 9 Mar 2008 17. 12:17
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından